Manuální přetočení děťátka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #217952 19.7.2018 19:58

Dámy, podstoupila jste některá v porodnici přetočení miminka v bříšku, které bylo koncem pánevním do ideální polohy, tedy hlavičkou dolů?
Dnes mi to opakovaně v porodnici nabídli, ale mě se to moc nelíbí... Budu ráda za osobní zkušenost.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Osobne bych do otoceni nesla. Mimco samo vi, proc je tak jak je... Nemusela jsem to nikdy resit, ale rozhodne bych do nej nesla. Co kdyz ma kratkou pupecni snuru Nebo jiny problem kvuli kteremu je v teto poloze? Muze to byt ze je linejsi a nechce se otocit, ale muze mit i problem se otocit... Netroufla bych si. Radai bych volila cisare, ktery je v dane situaci pro mimco bezpecnejsi.

  • Mne to teda nikdo nenabizel, a to jsem mela konec panevni uz od 6 mesice... Takze nakonec planovana sekce.

  • stupidiack19.7.2018 20:24

    Já měla od samého začátku syna otočeného obráceně a díky třem jednoduchým cvikům, které jsem každý den dělala (otázka 5 minut) - sestřička mi to předvedla - se syn do příští návštěvy v poradně (cca necelý měsíc) sám otočil! :-) Zkus se na to taky zeptat, je to určitě vhodnější než hned zamýšlet nad císařem, hodně štěstí. :-)

  • Tak mě to nabídli a podstoupila jsem to. Nebylo to nic příjemného a měla jsem z toho celkem velký stres, ale trvalo to ani ne minutu a malá byla hlavou dolů a tak i zůstala. Takže místo plánované sekce jsem mohla rodit přirozeně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist