Manipuluje se mnou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391013 21.10.2018 10:39

Ahoj holky :),
je mi 19 a stejnětak i mému příteli. Včera jsme se spolu pohádali kvůli tomu, že jsme začali probírat slušné chování a já zmínila, že by mě neměl nazývat jmény jako: kráva, p*ča, a podobně. A on mi řekl, že když se tak chovám, tak proč by nemohl. A začali jsme se hádat. Po chvilce ticha po hádce mi řekl, že když jsme takto odlišní, tak nemá cenu ve vztahu dále pokračovat. Já souhlasila, ale rozbrečela se. A za další chvilku mi řekl, že si ze mě jen dělal srandu, protože chtěl vidět mou reakci. (To není poprvé.) Řekl mi, že mě moc miluje, že by mě nikdy neopustil a takové kecy a udělal to, že jsem se mu za vše začala sama omlouvat, říkat mu, že beze mě by mu bylo lépe, jak jsem strašná, atd. A on mi řekl, že je rád, že jsem si vše uvědomila a uznala vinu... A teď ráno mi to přišlo divné. Co si o tom myslíte? Myslíte si, že se mnou manipuluje? Děkuji moc za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No uz jen to..ze te nazyva takovymi jmeny bych ho kopla do zadku a v klidu ho opustila...a ano...manipuluje...takze jesty ty se citis vina za to ze je kreten...no super. S rozchodem bych souhlasila a nasla si chlapa ktery si te bude vazit a nebude rikat ze jsi P..a. mela by sis zacit vazit sama sebe..to je zaklad a pak se k tobe i muz bude dle toho chovat...ale pokud ze sebe delas menecennou tak se pak nediv..ze se to obraci proti tobe a on toho vyuziva. Preji silu aby ses vzcjopila a uvedomila si kym ses.

  • Je to sebestredny hnup. Mas na vic, nez se v 19 zahrabat s nekym kdo te bude takto vydirat! Drzim palce at se rozhodnes spravne.
    Jen doplnim - kamaradcin chlap se choval k ni taky tak. Vzali se, maji chlapecka. Jsou mu dva roky, ti dva se rozvadeji a ty tahanice s psychicky natlak si nechtej predstavit:(

  • Francy21.10.2018 11:34

    Už jen to, že tě nazývá krávou a horšími výrazy je důvod kopnout ho do zádele! Nenech se ponižovat, nesklápěj oči k zemi a hrdě odejdi. Držím palce! :-)

  • Rebeca21.10.2018 13:10

    Manipulátor a ještě k tomu vulgární hovado. 8-o Takovýho chlapa kopnout do zadku s rozběhem, když si tě neumí vážit...

  • dancewomen21.10.2018 11:38

    Tomu teda nerozumím,on Ti sprostě nadává a Ty se mu za to omlouváš?:-oCo jsi mu udělala Ty?Já si teda nedovedu představit,že by mi můj manžel i v hádce takhle sprostě nadával natož pak přítel8-o

  • Přesně jako všichni pisou tohle není chlap ale nic.. Pokud se muz takto chová k ženě... Me by přítel jednou nazval p*** a asi bych mu nakopala zadek. Ja si zazila svoje cele dětství mamka. Mela to "stesti" a nasla takového muze ktery ju dělal to same take s ni manipuloval ponizovam i pred prateli atd. I me. Nyni jsem na tyto muze totálně hakliva jak rikam jednou by me nazval p** a neodpustim!! Muz pokud je muz se ma umet drzet i pri hadce! Pokud ti toto dela v 19 mamce to zacal dělat ve 20 mela me kdyz byla hodne mlada a za oar let v manželství zacalo i fyzické násilí... Ten tvuj bude to stejne :)) tyhle chlapy uz umim rozeznat po chvíli. Kopni ho nekam zavcas. Nez si uděláte spolu nějaký zavázek rozvod z vlastní zkušenosti mych rodičů pak neni suoert zážitek..:-) a přesně.. Mela bys nabrat nějakou ženskou hrdost.

  • Risu21.10.2018 11:56

    Nema cenu v tom pokracovat. Ma te skoro v hrsti, pocita s tim, ze vzdycky prilezes zpatky. Nedovol mu, aby te tekhle ponizoval. Odejdi, dokud jsi jeste schopna si uvedomit, ze je to spatne. Za normalnich okolnosti ti nema co nadavat do krav atp. (To bych pochopila snad v situaci, kdy bys mu treba nabourala auto a on to pronesl ve vzteku... Ale i tam bych pak cekala omluvu.)

  • macicekkajik21.10.2018 13:30

    Pokud zůstaneš s takovým klukem, záměrně říkám klukem, protože chlap to rozhodně není, tak jsi hloupá a nevážíš si sama sebe a ráda si necháš ubližovat a ponižovat. Bohužel i takové ženy jsou. Takže souhlasím s ostatními ženami a rychle od něj pryč se vztyčenou hlavou, než ti naprosto zničí sebevědomí a nedej bože s ním otěhotníš a žít v psychickém pekle. Když ti nadává je to psychické týrání a je to už jen kousíček k fyzickému násilí. Držím palce, ať to zvládneš. Věř, že tě čeká ten pravý, který ti sebedůvěru bude dodávat.

  • stupidiack21.10.2018 21:17

    Jednou by mě mohl partner nazvat takovým jménem a kopla bych ho do zadku. Ten, že tě miluje? :-D Promiň, ale to nemyslíš vážně, že miluje někoho, komu nadává do p*če ..

  • Jakože, mě osobně přijde divné nazývat někoho, koho miluji i přes jeho chyby takovýma slovama. Takhle hnusně jsem mluvila jen se svým ex, když jsme spolu byli a vůbec mi na něm nezáleželo. Takže mě to přijde, jakože tě asi nemiluje, tak jak tvrdí a to "dělal jsem si srandu, chtěl jsem vidět tvoji reakci", no já nevím jak vy ostatní, ale tohle by mě tak vytočilo, že bych doma udělala peklo... Co se týče toho, že on z toho nakonec vyjde jako nevináťko, nevím co si myslet. Mám takového kamaráda, dvakrát jsme se pohádali a i když mi přátelé řekli, že je to rozhodně jeho vina, stalo se to samé. Já jsem brečela a omlouvala se jemu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist