Manduca

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391940 6.3.2019 8:36

Dobrý den, mám na testování manducu a ráda bych ji zakoupila. Ale přijde mi, že miminko nemá kulatá záda, ale rovná, jsou mu 3 měsíce a 6 kg, nedrží samo hlavičku, manduca sahá jen po krček. Je v novorozenecké vložce, bez ní to ještě nedává. Už jsem zkoušla nastavit vše možné, ale pořád to není ono. Máte nějaké rady? Nebo prostě manduca miminku nesedí?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dancewomen6.3.2019 10:38

    Nám manduca vyhovovala,šátkoví nejsme,používali jsme u obou dětí od 3m,protože protože od narození fakt není i když uvádějí jinak,děti určitě ani 6kg neměly,na hlavičku jsme ji rozepínali a prodlužovali a tím Nám hlavičku pěkně držela.

  • Měla jsme manducu pro obě děti. Zásadní je, aby byla kolena výš než zadeček. To ta kulatá záda udělá.

  • Podle fotky mi přijde, že nožky do M nemá. Záda miminka jsou moc utazena, a vy to máte asi taky nějak dole. Nosí se i menší dítka, spíš to máte špatně.

  • sisterrys6.3.2019 11:14

    Doporučuju na fb skupinku nosíme děti, tam vám poradí a poradí i s výběrem nosítka.
    Já jsem malé mimčo nosila v šátku, pak jsem přešla na manducu, ale nejsem s ní moc spokojená. Zkoušela jsem kibi a to je tedy co se komfortu týče velký rozdíl oproti manduce. Ale taky mi úplně nesedlo, tak hledám dál. Dobré jsou také na fb regionální skupinky, kde je možné si najít někoho, s kým se setkáš a vše ti ukáže.

  • Novovložka není ergo, na to bacha. Manduca se doporučuje až od cca 4 měsíců a nemusí sedět každému. Než ji koupíš, doporučuju zkusit i jiná nosítka, Manduca je takový ten mainstream, ale podle mě se dají sehnat mnohem pohodlnější a hezčí nosítka :-) Holky ti radí dobře s tou fb skupinou Nosíme děti, tam určitě mrkni, projdi alba atd., ať máš větší přehled. A sundej dupačky, ty by v nosítku neměly být, táhne to nožičky :-)

  • Manducu jsem osobne nemela, ale rekla bych, ze pro miminka neni moc vhodná ani s tou vlozkou. Nechala bych na pozdeji, az ji bude manduca dobrá bez te vlozky. Ja pro mimco mela šátek a pak kibi asi od pěti mesicu, ted mam andalu. Jsou i nositka vhodná od narozeni, ale manduca k nim asi nepatří.

  • A bez novorozenecké vložky sedí jak? Ve třech měsících už bych to možná zlusila. Já třeba nosítka moc ráda neměla, vždy jsem preferovala šátek, Manducu jsem musela mít zapnutou mnohem výš než kolem pasu (pomalu pod prsama:-D), abych docílila správného podsazení a kulatých zad...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist