Mám strašnej strach že se moje těhu zase nevivede

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21101 5.4.2011 9:30

Ahoj holky včera mi potvrdili těhu z krve. Ale já mám strašnej strach že se něco pokazí a že nezačne ťukat srdíčko. Teď jsem i z jistila že jsem uplně slaboučce zašpinila. Jsem z tohu úplně na nerva :(. Na ultrazvuk jdu za 14 dní na prví do té doby mě asi trfí :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje paní doktorka říká: "Čím víc se hovno maže, tím víc smrdí".

    Jseš TĚHULE, vše je a BUDE OK. Raduj se a nemaluj čerta na zeď.

  • Ahoj. Strach na začátku těhotenství má asi každá žena. My měli ještě od 8 tt menší komplikace v podobě virózy s teplotami a nezdála se funkce srdíčka, přes pozitivní genetiku a odběr plodové vody, hospitalizaci s horečkou 39,4 C v 34 tt, jsme se dopracovali do 35 tt a čekáme zdravou holčičku. Už jenom aby porod byl v pořádku. Věřím, že příroda to má dobře vymyšlené a pokud je miminko dostatečný silák, zvládne cokoliv. Já na začátku těhotenství také špinila, pokud se ti to nezdá, klidně si zajdi k lékaři, on ti hlavu neutrhne. Já jsem taky chodila ze začátku se špiněním a pak následným tvrdnutím bříška, než jsem se naučila trochu rozeznávat, co je asi v těhotenství normální. Držím palečky, ať jde všechno jak má a hlavu vzhůru.

  • Ach jo holja, co ti poradit. Asi nic, jen držet palečky, aby to tentokrát vyšlo. A co doktor? Nedal ti něco na udržení, když ti to potvrdili? To si tě sám pozval až za těch 14 dní?

  • Ahoj, ahoj! Držím pěsti, taky jsem pěkně nervovala! S tím špiněním bych si zašla k doktorce, mohla by ti dát Ascorutin a taky třeba Utrogestan na udržení... Myslím, že je dobře, že tě pozvala na ultrazvuk až za 14 dní, protože to už bude vidět i srdíčko, za týden by třeba ještě nebylo. Já jsem jedno odpoledno v úplným začátku slabounce krvácela a od té doby jsem na neschopence na rizikovým. To mě ještě po prvním ultrazvuku strašila, že tam není srdíčko a už má být a že když tam nebude za týden, že půjdu na revizi. Od té doby vše v pořádku, jsem 15. tt. Zkus nenervovat a mysli pozitivně, vím, že se to snadno říká...

  • Ahojky pupik, tak to je krásná zpráva. Blahopřeju k těhu. Vím, že se to lehce radí, ale opravdu buď v klidu a zkus si to užívat. Já ti tak závidím :-)

  • Je to krásný jak se bojíte všechny o svoje mimčo :) Mně je teprve 17 a spíš se bojím abych neotěhotněla, ale už teď se docela těším až i já budu za pár let chodit s bříškem a nosit v něm svoje děťátko, pokud teda budu mít k němu v té době tatínka :D
    A tobě moc držím pěsti ať to dobře dopadne!!! :)

  • ahoj, cítím s euplne stejně!!!!v sobotu jsem zacla lehce krvacet, tak i v nedeli a vcera..tak jsem vcera klusala na gyndu..zatim vse ok ale poslal me na krev...dnesni vysledky krve v poradku...ale citim se uplne stejne jak ty!!!!

  • To měla snad každá budoucí mamina. Já mám taky strach jestli miminko je v pořádku atd. Prostě maminkovský instinkt, ale vše bude ok neboj :) Hodně štěstíčka a zdravíčka oboum :)

  • ahojky,ja jsem minuly rok potratila,a ted jsem tehotna znova a mam kazdicky den strach at je vsecko v pohode,nervuju se kazdy den asi od 5tydne tehu co jsem to zjistila ted jsem ve 13.tydnu a mam porad strach at se neco nestane nebo neprestane bit srdicko,at vyjdou dobre testy atd.myslim ze se budu nervovat dokud neporodim,moc jsem si miminko prala a o to vic se bojim at o neho zas neprijdu,je to normalni,drzim palce a neboj vsecko bude dobry,ale je tezke na to nemyslet,vim to sama,papkej vitaminy,listovku atd,ja jsem ted uchylna na ovoce kazdy den musim mit aspon jeden pomeranc nebo jablko,vecerim jen ovoce,proste strasne chute na sladke a ovoce.opatruj se a nemej strach.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist