Mám se bát nebo je to v pořádku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371047 20.4.2017 19:51

Hezký večer, v dnešní zprávě od dr je uvedeno ,,placenta na zadní stěně a zasahuje dolním okrajem k vnitřní brance,, mám se bát? Máte to některá stejně? Říkal, že je vše v pořádku, ale k tomuhle mi neřekl nic..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a v kolikatem tt jsi?

    jeste se muze vytahnout nahoru, pokud nejsi v 35tt...;-)

  • sisterrys20.4.2017 22:09

    Ahoj, taky jsem to měla. Řekl mi to dr na druhém screeningu, tedy v 22tt. Můj gyndr nám pak zakázal sex, že by přirazy mohly způsobit předčasné odlučování placenty. Protože můj gyndr nemá moc dobrý utz, musela jsem čekat na třetí screening, kde už byla placenta vytažená.
    Jinak si myslím, že by to mělo být i tak v pohodě, když jen zasahuje, tak by mimču při porodu neměla nějak výrazně vadit.

  • mela jsem take, bohuzel jsem kvuli tomu opakovane krvacela, lezela v nemocnici a mela zastavovany porod. po propusteni jsem mela prisny klidovy rezim. placenta na zadni strane se pry vytahuje hur nez na predni (tam hodne roste bricho, tak je vetsi sance). na konci zalezi, kdy presne placenta je a na co si troufne doktor. obvykle se nechava rodit prirozene, pokud je placenta 2-3 cm od branky (po prasknuti plodovky to jeste klesne), jinak cisar, nebot tam je nebezpeci, ze placenta prekryje porodni cesty a mimco nemuze ven. ja mela nakonec 1,6 a dovolili mi rodit pirozene, i kdyz to nakonec z jineho duvodu nedopadlo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist