Mám postavu na legíny?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #105227 11.5.2014 18:07

ahoj nevím jestli to sem patří ale stejně se zeptám problém sou moje nohy... můžu nosit legíny ?nejsem v nich moc tlustá ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Postavu na legíny určitě máš :-)
    Já osobně zastávám názor, že legíny nezastupují kalhoty, ale spíše punčocháče, takže by přes ně mělo vždy být něco, co zakryje zadek. A průsvitné legíny, které málokdy odhalíš již při nákupu a hojně se u nás prodávají, mě v tomto názoru utvrzují.
    Tak si dej pozor, ať ti nekouká zadek přes průsvitnou látku, protože to by ani krásné nohy nezachránily ;-)

  • Tlustá? A kde? :D
    Neblázni :D
    Legíny jsou zrádný kus oblečení, někomu sednou, i když není nejvychrtlejší, a vypadá dobře. Někdo má naopak postavu hezkou, štíhlou, ale legíny mu nesluší a spíš uškodí.
    Ty v nich ale vypadáš dobře, takže si vůbec nedělej hlavu a klidně je vesele nos. :)

  • Mě osobně se legíny vůbec nelíbí. Ať má holka nohy a zadek sebehezčí... Když už, tak jak tu bylo zmíněno výše - místo punčocháčů. Viděla jsem holku, co měla postavičku fakt pěknou, ale k legínám měla krátké tričko, dle mě nemusí ukazovat všechno. Kdyby na sobě neměla nic, vyšlo by to nastejno... Nevím, ale hned mě napadlo, že si říká, aby ji někdo znásilnil, nebo aspon osahal. Pořád se mluví o znásilnění, sex. obtěžování apod., ale některé si o to skutečně koledují. Jsem asi hodně konzervativní. Ale pozor, nejsem stará, ani tlustá. Není to závist ;) Prostě se mi tahle móda nelíbí. A co vím, tak ani moc chlapům. Chlapi mají rádi tajemno, jsou to "lovci". Když jim naservíruješ vše, tak se podívají a zaměří se jinam (úchyláci toho naopak zneužijí)...

  • ANDELOVA11.5.2014 18:14

    ja bych to neresila ,nohy mas v pohode;-),co se ti nelibi.

  • myslím,že úplně v pohodě :) můžeš být klidná :)

  • jasně, super, klidně legíny nos, kupa holek by ti mohla nohy závidět ;-)

  • cibulka13.5.2014 13:54

    Máš to v pohodě;-)

  • Určitě je nos! Sluší ti ;) Ale jak se již psalo, buďto pod nějaké šortky, nebo na ně hoď dlouho mikinu. Ne zajímavý svetr. Klidně i tuniku ;) Variant je spousta ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist