Mám obavy, zda je otcem můj muž

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437316 5.1.2021 12:36

Ahoj všem, ráda bych se poradila či uklidnila trošku. Udělala jsem obrovskou chybu za kterou platím celé těhotenství, tím, že si to vyčítàm. Stresuji se od začátku. Měla jsem nechráněný styk s mým mužem a to 25.5. V noci, kdy jsme použili ješte k tomu gel conceive plus. Poté jsem již do rána nešla ani na záchod, takže se spermie ve mě drželi. Avšak 27.5. jsem měla styk s jiným mužem, byl chráněný kondomem, který nebyl prošlý a nepraskl, po styku jsem nebyla ulepená a nic. Ten den nebo následující byla ovulace bohužel.(27.5.odpoledne jsem měla silně pozitivní ovulační test) S tímto mužem jsem se viděla ještě 29.5. a cca ve 20:00 h večer se málem schýlilo k dalšímu styku, ale utla jsem to. Proběhly tak 4 zásuny bez vyvrcholení.
Moje otázka je teď. Je možné, že by miminko mohlo být toho druhého muže a ne mého manžela? Toho styku s kondomem se nebojím, byl to extra safe ale z toho 29.? Myslím si, že již by bylo po ovulaci pozdě. Tento muž tvrdí, že s předčasnou ejakulací nemá problémy a že se nemám bát. Také že kondom byl v pořádku a veškerý obsah byl v něm. Znám ho již od základní školy, takže mu věřím. Také máme každý svůj život a svého partnera a tohoto velice litujeme, ale už to nevrátíme. Děkuji za váš názor

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že na 90% je dítě manželovo. My s manželem praktikujeme sex pouze s kondomem během ovulace úplně běžně a pokud říkáte, že nebyl nijak poškozen, pak pravděpodobnost, že je milencovo je hodně malá. Samozřejmě nic není nemožné, ale vsadila bych na manžela, už kvůli tomu, že ty spermie tam byly dřív :D ...ale situaci Vám opravdu nezávidím, ale rozhodně neodsuzuji +)

  • No je to nezavidenihodna situace. Nicmene tak, jak popisujete, se mi jevi jako pravdepodobnejsi varianta A - tedy, ze otcem je manzel.
    Pokud stale mate pochybnosti, co se s kamaradem domluvit, ze po narozeni ditete provedete test otcovstvi u nej? Budete mit aspon oba jistotu a pokud je to manzelske dite, vyhnete se zbytecnym hadkam s manzelem. Pokud to manzelske dite nebude, budete s tim aspon nejak moci pracovat, ale hlavne na jisto..

  • Já si teda myslím, že by dítě mohlo být klidně toho druhého muže. Nevím, jak přesné jsou ovulační testy, ale ovulace klidně mohla být ne 27., ale 29.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist