Mam narazene koleno, a mamka se mnou nechce jit k dr.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371235 13.2.2017 14:59

Ahojte, vcera jsme byli na lyzich. Je mi 14 let. Spadla jsem a prevratilo se mi koleno, kdyz mi za nohu mamka lehce zatahla, uz to nebolelo tak strasne moc. Dule me ale koleno hodne bolelo. Bolelo me cely den. A hooodne boli i dnes. Mamce se moc k dr. Nechce, ale asi je to na miste. Pujdeme asi az kolem 5 k dr. Meli jste prosim neco podobneho a co to bylo ? Nemuzu chodit, boli me to na prave noze na leve strane. Dekuji ;)

  • 13.02.2017 19:07:42 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 13.02.2017 19:07:42 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moc nechápu "mamce se moc nechce k dr". Stát se to mému dítěti tak už sme u té dr byli.
    Nohu nech v klidu, nechoď, a k tomu dr co nejdříve. Nohy máš jen jedny a mají té nosit celý život, není radno si s tím zahrávat a podceňovat cokoliv.

  • Ahoj, měla jsem něco podobného. Byl to utržený meniskus a natržený vaz. Nakonec mě operace neminula, ale dá se to léčit snad i konzervativně, podle rozsahu poškození, tzn. ortéza a nohu nezatěžovat. A návštěva doktora je v tomhle případě rozhodně na místě, protože se v tom kolenu může nadělat ještě daleko větší paseka, nehledě k tomu, že při těchto poraněních se tvoří většinou i výpotek, který se musí vypunktovat. Tak držím palce, ať to dobře dopadne.

  • Stává se mi běžně, že mi "vyskočí" koleno. Ne úplně celý kloub mimo, ale nemůžu natáhnout nohu, ty šlachy a vazy pod kolenem se mi nějak zkrátí a hrozně to bolí. Na sílu si nohu natáhnu, koleno skočí zpátky a je zase pohyblivé. Ale čím častěji se mi to stává, tím déle mě to pak pobolívá. Posledně jsem si to stáhla ortézou, ale to proto, že vím, že jsem si tam nic nezlomila ani nepřetrhla, jen to bolí z toho, že se to tam posunulo tak, jak nemělo. Ale pokud nemáš jistotu, že máš koleno v pořádku, raději zajděte s mamkou na rentgen, abys měla jistotu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist