Mám mu napsat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406611 6.9.2019 15:16

Ahoj holky, tenhle rok jsem nastoupila do prváku a jak se ví , prváci jezdí na adabtační kurzy. Adabtak jsme měli od středy do dneska. A jelikož chodím na Gympl máme ve třídě jak holky, tak i kluky. Jde o to, ze jeden kluk chodil stále k nám na pokoj. Pořad nás tam provokoval hlavně mě a jednu kamarádku, proste se o mě celkem zajímal. Včera se mi i svěřil s jeho nehodou, kterou nikomu ani neřekl a když jsem potom odešla do pokoje, byla jsem tam sama a on byl v horním pokoji tak jsem tam za nim proste přišla a normálně jsme si povídali.. než přišli ostatní. Taky jsem mu večer masirovala záda, ale to je vedlejsi😝 Jen proste vím, ze si rozumíme. Dřív jsem měla nejlepšího kamaráda , který se choval stejně jako on.. když jsme byli sami dokonale jsme si rozuměli a vždycky se mi svěřil a všechno.. proste to bylo dost podobně akorát on se se mnou baví i predevsemi. Otázka zní: mám mu třeba dneska napsat? Nebo zítra třeba? Jde o to ze bych s nim chtěla navázat kamarádství.. jen nevím jak na to bude reagovat a jestli udělám dobře.. nebo jestli mám počkat do pondělí jak to bude vypadat ve škole?
Dekuju moc za pomoc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka26.9.2019 20:44

    Jasně, byli jste spolu dva dny i s cestou a už víš, že budete nejlepší kamarádi. :-D
    Počkej do pondělí, aby se nestalo, že pro něj budeš vzduch, že se jenom nudil a hledal zábavu. Však máte celý školní rok před sebou a času na sbližování ažaž.
    I kdyby s tebou chtěl nějak víc kamarádit a později chodit, nedělej ze sebe snadnou kořist a nenabízej se mu. Mohla bys časem mít ne zrovna pěknou pověst.
    Být tebou, tak bych si první měsíc spíš okoukla lidi ve třídě, kdo je co zač. Takhle se zaměříš na jednoho člověka, a když tě pošle do háje, zhroutí se ti svět a ve třídě nebudeš mít kamarádku.

  • Za napsani nic nedas. Btw kurz je adaptacni, ne adabtacni :-D a nejezdi na nej kazda skola.

  • Teressa12.9.2019 9:46

    Klidně mu napiš:) pokud jste si rozuměli tam, určitě si budete rozumět i nadále:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist