Mám malé bradavky a bojím se že nebudu moct kojit

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183378 4.12.2018 13:04

Ahoj holky, jsem v 27 týdnu těhotenství a mám malé bradavky. Čekám mimčo poprvé a tak se bojím že nebudu moct kojit. Můžete mi nějak poradit :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, malé nevadí, vadí vpáčené nebo ploché ;-) . Buď v klidu, všechno půjde dobře. V porodnicích mají skvělé poradkyně. K tomu navíc se ti bradavky nejspíš ještě změní :-).

  • Já měla před prvním dítětem bradavky úplně ploché. Nejdříve mi dali kloboučky, aby kojení šlo, ale ony ty bradavky brzy samy vystoupily a kojení bylo úplně v pohodě. Tak neboj, ony se ti po porodu změní tak, aby to miminku šlo ;-) A sestřičky ti určitě poradí, kdyby to nešlo.

  • Ano..prestat se bat...verit ze kojeni pujde a nebat se ani toho ze to zpocatku boli....jednu bradavku mam plochou a druhou vpacenou...u prvniho porodu mi rekla sestra stanicni ze s takovymi bradavkami nenakojim....ano..nekojila jsem diky ni....u druheho jsem kojila dva roky..protoze jsem vedela ze to pujde..a slo...bradavky se mi krasne vytvarovaly sanim...VSECHNO JDE....ted u tretiho jsem si jista ze to opet dame...a pokudbude problem tak ne v bradavkach....Ver..ze to pujde a bud sebejista...to je dulezite.

  • Zanthia15.12.2018 2:06

    Taky nemám ideální bradavky, mám je drobné atd. Jeden den jsem používala kloboučky, pak ještě jeden den vždycky na začátku kojení než malá bradavku vytáhla a pak jsem je sundala a od třetího dne jsem je už nepotřebovala. Strachy stranou, ty škodí víc než jakékoli bradavky. Půjde to. 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 503 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist