Málo jídla v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175929 22.6.2017 13:28

Ahojte holky. Jsem ve 20tt a poslední dobou nemam vůbec na nic chuť, ani hlad. Málo kdy mam teplý oběd, většinou si něco udělám na rychlo nebo občas zajdu na meníčko do města. Nevydržím stát v kuchyni a něco vařit, ještě navíc když jsou ty vedra. Nějak se mi znechutilo maso, kromě vepřové panenky 😀... Přes den si dam nějaký ten jogurt, ovoce. Na nic jiného prostě chuť nemam. Přibrala jsem zatím 3kg.. Měla jste to taky některá? Neubližuju tím moc miminku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja pribrala za cele tehotenstvi 5, resp. 6 kg, s vychozi vahou nejakych 58 kg na 168 cm, deti meli 3,5, resp. 3,7kg, takze nestradali. V tehotenstvi ruzne chute a nechutenstvi prichazi a odchazi, takze bych se tim zasadne netrapila. Hlavni je dost pit, idealne jist dost ovoce a zeleniny, popr. Pokud neni ani to, nahradit do docasne nejakymi vitaminy. Myslim, ze v tech vedrech nema chut vyvarovat nikdo...

  • Mám to úplně stejně, nemám téměř na nic chuť a teplé obědy mám v podstatě jen o víkendu, kdy vařím i manželovi. A jak říkáš, přes den si dám nějaký ten jogurt, ovoce nebo třeba jen rohlík s něčím:-)Ale snažím se opravdu hodně pít. Jsem už teda v 31tt a přibrala jsem zatím necelé 3kg. Mimčo je dokonce větší a dle paní doktorky prospívá tak, jak má;-)Takže bych se nebála:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist