Malinik a tvrdnuti bricha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180317 5.6.2018 20:26

Ahoj. Prosim vas nevite nektera, zda piti maliniku muze mit vliv na tvrdnuti bricha. Uz tyden piju dva hrnecky maliniku denne. A dneska mi po cely den tvrdne bricho. Treba za hodinu tak 4x a pak treba dve hodiny nic. A tvrdne mi hlavne kdyz sedim. Pak kdyz si lehnu povoli to. Jsem 38.tt. Diky za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sabi, vzhledem k tomu, že pití maliníku připravuje porodní cesty na porod, alespoň se to tedy píše, že uvolňuje hladké svalstvo, tak klidně by to mohlo způsobovat tvrdnutí...ale jako já bych to viděla jako normální poslíčci, mám to taky a nic nepiju...břicho ztvrdne, třeba na minutku a pak tlak povolí, je to normální :-)

  • 38 tt?? Myslím, že tělo už se normálně připravuje na porod, který může přijít každým dnem..

  • Taky myslím, že to na to může mít vliv ale nemusí, každopádně to není nijak na škodu, obzvlášť ve 38 týdnu. Popíjej v klidu dál. Taky piju, taky párkrát za den tvrdnu a všechno mi to přijde fajn. Aspoň vím, že se něco chystá... ;-)

  • Jsem v tom stejném týdnu a břicho mi taky tvrdne. Maliník piju dva šálky denně, ale jaký na to má vliv netuším. V klidu mi břicho krásně povolí, ale procházka, vaření nebo žehlení je s tvrdým břichem. Dnes jsem šla asi na větší túru než jsem měla a břicho mi začalo tvrdnout dost. Až mě to zkroutilo do předklonu. Co jsem si sedla, tak to začalo ustupovat a po teplé vaně to bylo v pořádku. Tělo se připravuje na porod, tak to beru jako pozitivní záležitost.

  • Malinikem to byt vubec nemusi. Prvni tehu ukazkove, zadne tvrdnuti ani jine problemy. Od 36tt pila malinik a jedla lnene seminko. Porodila sem v 38tt. U druheho tvrdnuti od 28tt, to jsem skoncila na kapackach, hrozili predcasnym porodem. A pak od 36tt zas pila malinik i s lnenym seminkem. A rodila az den pred terminem. Takze si nevyberes

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 508 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist