Malé stydké pysky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424131 11.5.2020 18:52

Ahoj holky, táhne mi na 17, měla jsem vážnější vztah, ale musela jsem ho ukončit, protože jsem nebyla schopná po 5 měsících mít sex ani nic co tomu předchází nebo co k tomu patří. Není to kvůli tomu, že bych mu nevěřila, byl hodný a nespěchal na mě, nešlo ani o to, že bych nebyla připravená. Mám asymetrické a asi nějak zvětšené malé stydké pysky a opravdu se za to hodně stydím, proto jsem s ním nechtěla spát ani nic podobného. Gynekoložka řekla, že tam nemám žádný zdravotní problém, jde tedy pouze o "vzhled". První sex je pro mě hrůza už tak a teď ještě tohle k tomu. Bohužel se stydím natolik, že jsem o tom s ním ani nemluvila, nejsem schopná o tom mluvit s nikým kromě mamky a gynekoložky. Prosím poraďte, dá se s tím něco dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To mám taky a neresim to a nikdy neresila, mému ex to přišlo naopak sexy....:-)

  • Vykasli se na to, věř mi, že žádnému klukovi na tom vůbec nezáleží a uz vubec ne ve vztahu, kde tě ten kluk má opravdu rád... I kluci se kolikrát stydí třeba za extrémně malý penis, což už ten sex může i ovlivnit, přičemž tvoje pysky v podstatě nehrají žádnou roli. ;-) Fakt to je úplně poslední věc, co kluci řeší.

  • Francy11.5.2020 19:41

    Taky to tam nemám podle šablony a sexuálně žiju, dokonce jsem měla i několik sexuálních partnerů. Bylo by fér, kdybys mu řekla skutečný důvod rozchodu, netlačil na tebe a teď se může akorát obviňovat a trápit, co pokazil.

  • Ahoj, mám to taky a neřeším to :) Jim je to taky jedno. Prsa taky nemáme obě stejný a chlapi varlata taky ne. Pár kluků (vztahů) jsem už měla a nikdo neměl ani jedinou poznámku. Tomu, co tě má rád to bude jedno, rozhodně to není důvod ke strachu ze sexu. ;)

  • Podle mě teda ještě nejsi vůbec zralá na sex. V 16 letech to ještě fakt nemusíš řešit. Prostě až přijde ten pravý, stydět se nebudeš. Nebo budeš, ale společně to prostě půjde překonat. To je stejné jako s prděním. Nechápu, jak spolu můžou žít dva lidi, kteří se stydí před sebou prdět. :-D

  • Souhlasim s vyse uvedenym a zajimalo by me, kdo urcil jaka je standardně ,,normalni,, velikost a vzhled? :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist