Male prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420026 19.6.2019 14:59

Dobryden chci se zeptat nemate neco pravdiveho jak by mi narostly prsa?
Mam 15 let a vypadam i telem i oblycejem na 11-13 let a mam 1 nebo 2

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemuzu si pomoct ale styl psani a vyjadrovani mi na 15 neprijde :-) ;)

  • Velikost prsou je dána geneticky, to nijak neovlivníš (když nebudu počítat plastiku). Ještě jsi mladá, takže je předpoklad, že ti trošku narostou. A když říkáš "nebo 2" tak asi zas tak malá nejsou.
    Já mám přes 30 a celý život jsem měla 1, až v těhotenství se mi zvětšila a teď mám tak 2 (ale stále kojím). Sousedka má přes 40 a je plochá jak prkno (i po dvou dětech).
    S genetikou se špatně bojuje....
    Buď ráda, že jsou malá. Na základce jsme měli spolužačku, která je dodnes strašně vychrtlá a už na tý základce měla min. 3. Na střední jí samozřejmě ještě povyrostly a začala bojovat s hroznýma bolestma zad.

  • Omlouvám se, ale co se pravopisu týče 15 bych metipovala.
    Nicméně, jak už bylo zmíněno, velikost prsou ty sama příliš neovlivníš, jedině snad plastikou.

  • Malá prsa jsou trendy. Co máš z toho, já jsem byla do 14. let zoufalá ve třídě jsem byla úplně poslední. Najdi si takového, kterému se to líbí a nestresuj se.

  • Prsa ti jen tak nenarostou po nějakém lektvaru:-D jestli chceš prsa tak přiber na váze :-D a nebo si kup podprsenku v tvé opravdové velikosti já si kupovala 80 B a pak mi jedna kamarádka která prodává spodní prádlo ukázala že moje velikost je 75 D

    Na plastiku rozhodně nechoď a malá prsa jsou to co si přeju celí 2 roky po kojení nemám prsa ale nějaké svislé qkuličky :-( a můžeš spát bez podprdy a taky si můžeš dovolit jít bez podprsenky ( v některých případech) co je na tom si koupit pušapky ??

  • Čo majú stále všetky 15-ky s tými prsiami. Pre život nepodstatné absolútne. Radšej sa vzdelávaj, to ti v živote aj na niečo bude. Ja som veeeľmi rada, že muži o mňa mali záujem preto, že nemám nas..té v hlave a nielen pre dokonalú postavu, prsia, tvár.

    Inak ja mám 28 a vyzerám na 15-17. Niekto proste má také gény a čo? Treba pracovať s tým, čo mám a využiť to vo svoj prospech.

  • Michalakalabova18.2.2021 14:35

    Jak jste spokojené s plastikou po více letech? třeba za dva až tři roky?

  • Zuzik44521.2.2021 20:02

    Ihned po tom co jsem měla nová prsa hotová, tak jsem byla moc spokojená. Je to víc jak dva roky a pořád jsou perfektní. Dobře drží a já mám díky nim opravdu dokonalé sebevědomí a nebojím se někde ukázat. Doporučuji si vybrat kliniku i podle toho, jaké implantáty k plastice používají. Na můj menší hrudník jsem potřebovala speciální implantáty.

  • Kolarovaveru23.2.2021 19:32

    Také přemýšlím o úpravě dekoltu. Nevěděla jsem, že pro ženy s menším hrudníkem je to jiné, na které klinice jste zákrok podstupovala? jak dlouho se Vám to hojilo?

  • Zuzik44525.2.2021 14:11

    Nechala jsem si zvětšit prsa na klinice https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ , která má pobočky v Praze, Brně a Liberci. Používají kvalitní implantáty Mentor, které jsou pro použití schválené i v přísně USA co se týče plastické chirurgie.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist