Malá prsa, hodně ochlupení.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34902 16.3.2011 0:30

Zdravím:-) Mám takový problém, který mě dost trápí. Je mi už 14 let a 7 měsíců. Asi v 11 letech jsem si všimla, že se mi "nalili" prsa, takze jakoby začaly rust. Jenze v tom jsem se spletla. porád nemám žádná prsa. Jenom ty malé "výstupky" a konec. Za to ochlupení mám až moc. Na zádech, rukou, břiše,..všude. Nejsem nějaká divná? :-D strašně mě to štve.

Odpovědi správkyň témat

  • no ty chloupky určitě nehol, vím že to dělá hodně lidí, ale všechny řeknou že už by to neudělaly, ten chlup pak ztvrdne a je tmavší a je to ještě horší. Já bych jak už tu psali holky zkusila zajít za doktorem a začala to řešit, přece jen je to poměrně normální věc a je jasný že se chce holka líbit, s těma prsama vydrž znám holky který i ve 20 jsou plochý..... ale když to pak tu holku štve musí se to řešit chirurgicky, každopádně ty neházej flintu do žita, ještě teprve rosteš a uvidíš že se to zlepší. Třeba ti doktor nasadí hormony a ty ti to srovnají. Jinak pleť máš dobrou? jak řekla anonymka mohlo by to být tím že máš hodně mužského hormonu testosteronu, ale k tomu by se vázala i horší pleť s akné

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, možná být tebou, tak si zajdu za doktorem, asi máš v nerovnováze nějaké hormony, možná víc testosteronu.

  • Simone16.3.2011 9:17

    Doktorem nic nezkazíš, ale já si myslím, že to třeba nic nebude. Hodně holek si myslí, že jen dívky s velkými prsy a úplně bez chloupků jsou normální a zbytek je nenormální. Ale tak to není. Jsou holky prsaté, holky ploché, holé, chlupaté, zrzavé, blonďaté a všechny mohou být zdravé. To, že nás v reklamě krmí modelkami, které vypadají všechny stejně, neznamená, že když vypadáš jinak, jsi nemocná. Znám jednu holčinu (mimochodem moc krásná), která má knírek (vytrhává si ho) a chloupky na zádech, rukou i břiše a nějak si s tím hlavu neláme.
    Takže zajdi za lékařem a pokud ten zjistí, že je vše ok, prostě to přestaň řešit...i když vím, že říkat holce ve 14, ať to neřeší je asi blbost ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist