Malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438443 19.7.2021 13:51

Dobrý den.
Chci se zeptat, zda by se mi mohly zvětšit prsa, kdybych přibrala ? Bude mi 16 let, vážím 46-47,měřím 160cm. Na dlouhou dobu jsem přestala jíst a hodně cvičit, takže se mi prsa zmenšily a dost mě to trápí. Taky se bojím, že přiberu, ale velikost neuvidím na prsou, spíše na břiše.
Předem děkuji :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik19.7.2021 14:24

    Je jasné, že když shodíš, tak jdou dolů i prsa. U mne jdou vždy jako první, když zhubnu. A navíc poměr jídla a cvičení musí být vyvážené, pokud si chceš postavu udržet. Jakmile přestaneš cvičit a začneš více jíst, zafunguje tzv jojo efekt a můžeš mít více kil než jsi zhubla. A když přibereš, tak se ti prsa mohu zvětšit a nemusí, záleží hodně na genech.

  • Záleží od genetiky... V zásade čím vyššia váha, tak väčšie prsia, ale je to aj o hormonoch. Keď budeš mat pravidelný sexuálny život, tak sa ti môžu zmeniť a pravdaže po porode.
    Ale chápem ta, keď som bola v tvojom veku, tak by som prijala väčšie prsia a teraz by som kľudne prijala mensie:-D

  • Souhlasím, že velký prsa nejsou výhra. Jsem ráda za svoje malý. :) A co kde kdo přibere nebo zhubne je u každýho jinak. Když přiberu, jde mi to do zadku a do stehen, poslední dobou i do břicha, prsa skoro vůbec... když zhubnu, tak jde břicho, případně prsa, ale ten zadek a stehna, kde přiberu nejvíc ne. ;) Jez zdravě, cvič přiměřeně a buď v klidu. Lepší je být zdravá a cítit se dobře. :)

  • Při cvičení se ti můžou spevnit,ale potřebují taky nějakou výživu:-p

  • Panova.Vaginka20.7.2021 7:12

    Úplně tě chápu, taky mám jen hrudní vybouleninky ale i tak mám chlapa který je úplně zbožňuje a prý nesnáší holky s "vemenama" protože si pořád myslí, že když je na někoho vyvalí že mohou vše :-D
    No a já jsem ty vybouleninky začala mít ráda, ukázal mi jak jsou neskutečně citlivé, což je fakt moc ... vzrušující, a chodit bez podprdy je vkusné, což si asi nedokáže představit jak by to vypadalo se 4 :-D
    A hlavně vybouleninky nepřekáží u sportu, cvičení a všech prací ;-)
    Tak se jimi netrap, si jedinečná a určitě ti právě sluší ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist