Malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397233 20.2.2019 19:53

Dobrý den,je mi 16 let a jsem skoro plochá,oproti mým kamaradkam stejného věku. Myslíte,že se mi ještě zvětší (myslím do 18let)?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Buď ráda, že nemáš nijak velká prsa. Já měla ve třinácti takovou velikost, které většina mých spolužaček a kamarádek nedosáhla ani v dospělosti v době kojení. Věř mi, není o co stát. Mohla bych ti klidně tři, čtyři čísla poskytnout a pořád bych měla větší prsa než většina ženské populace. 8-o

  • Jak to máme vědět? Někomu ano, někomu ne.

  • Možné to je, ale těžko říct. Jinak chápu, že tě to třeba trápí, jsi ve věku, kdy se hodně srovnáváš s kamarádkami atd. Já zas měla opačný problém, mám poměrně velká prsa a dřív jsem se za to spíš styděla, vždycky jsem chtěla mít prsa malá, pokud vůbec nějaká. Z mého pohledu není o co stát, velká prsa mohou způsobovat problémy se zádami, v pozdějším věku mohou být povislá, v obchodě nemůžeš najít podprsenku, která by ti seděla, někteří nevychovanci mohou mít nevhodné poznámky...Doporučuji ti mít se ráda takovou, jaká jsi nehledě na velikost prsou.

  • Jestli jsi celkove stihla, tak uz buhvijak velka prsa mit nebudes. Mne je 35, mam 2 deti, prsa ztezi dvojky, ale jsem stihla, mam velikost 36. Manzel je nadseny, zboznuje moji postavicku. Prsa mu nijak nevadi. Ba naopak. Ja si rikam, ze je lepsi byt stihla s malymi prsy nez tlusta s velkymi.

  • zakewka20.2.2019 23:17

    Ja mela v 16 nula nic, o par let pozdeji pekne dvojky. Podle vahy jsem nosila od 65C do 65E. Ted pri kojeni a vaze vyssi nez se mi libi mam cca 70F-G a podotykam, ze prsa velka opravdu nemam;-)

  • ono jde o to, co bereš jako malá prsa (míry přes prsa a pod prsy);-) základem je dobrá a správně padnoucí podprsenka a možná se ještě budeš divit, co vlastně máš.
    podle paní z prodejny prádla prsa vyloženě rostou až do 21 let, a na jejich velikost mají vliv výkyvy váhy - nahoru i dolů.
    dcera měla v 16 letech velikost 65D, o 2 roky později 65E, takže jí prsa o něco povyrostla. kdysi si myslela, že má malý prsa, protože nosila špatnou velikost podprsenky - nosívala klasickou 75 B (jako spousta jiných ženských). bez změny váhy pak šla do velikosti 70C a o nějakou dobu později 65D. ale prsa se v té době nijak neměnila, jen zvolila správně padnoucí podprsenku. celkově je štíhlá, velikost 36, jen přes prsa je to výraznější a odmítá jakékoliv push-up podprsenky jako zbytečnost :-)

  • interstellar21.2.2019 10:17

    Velikost prsou se mění po celý život, takže šance na změnu je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 150 otázek, kterým se dostalo 271 331 odpovědí a 409 605 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist