Malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370754 4.4.2017 2:53

Dobry den je mi 16 za necelého půl roku 17 a mám hodne malá prsa (A) nemyslím si ze mi jeste vyrostou a celkem mi to vadí holky v mým věku mají minimálně B a já furt malé , nevíte prosím někdo o něčem co by mi 100% pomohlo ? Také jsem slyšela o hormonech které vpichuje doktor myslíte ze by to šlo zařídit na požádáni nebo tak něco ? Opravdu mě to dost trápí .. díky za odpověď :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim4.4.2017 6:16

    Taky mam A a je mi třicet.v tvem věku jsem to též řešila,ze je mam menší než ostatní a dnes to beru jako výhodu.mam je pevná a hezký tvarovaná.ty s většími kousky vypadají hezky leda tak v podprsence.az budes starší,tak ta malá prsa ocenís více než nyní.mej se rada za to,jaka jsi.ostatnim je prd po tvem poprsi.neustále srovnávání s druhými te bude ničit a nic dobrého nepřinese.

  • Přesně jak píše Petrakim..
    Já měla prsa taky a větší B a C mám jen během těhotenství a kojení, pak zase splasknou.. je lepší mít malá a pevná než velké plandave, i ze zdravotního hlediska jsou lepší neboli znich záda. Každá jsme originál a s dalšími se neporovnavej , bůh hrdá nato jaká jsi prsa nejsou vse

  • Já měla taky vždy úplně malý prsa, ale teď jsem před 40 a mám už C, jak stárnu tak śem tam nějakíé to kilko se uloží a jde mi to hlavně do prsou, zatímco do těch 30 šlo všechno do zadku :-)

  • Kamkri4.4.2017 8:45

    Ahoj, já mám taky malá prsa a v pubertě jsem to dost řešila. Teď je mi 35 a souhlasím s holkama, že je to výhoda. Nebolí záda a když se svlíknu, vypadám dobře a prsa mám tam, kde mají být :-D. Mám kamarádku, která má velká prsa (čtyřky, možná pětky) a když je oblečená, vypadá skvěle a chlapi (horňáci) z ní šílí. Ale když se svlíkne, má prsa až na břiše a fakt to není hezké.
    Na tebe poletí dolňáci. Můj muž je dolňák a s mou "výbavou" je plně spokojený. ;-)

  • A.t.i4.4.2017 8:58

    Myslím, že v 16 máš ještě dost času na to, aby se ti prsa změnily. Třeba mne začaly prsa růst celkem brzo, tak v osmi, od jedenácti jsem nosila podprsenku, ale byla to velikost A, maximálně menší B. A pak najednou bum a v 18 během pár měsíců D. A to pevný, kdy jsem si mohla dovolit chodit bez podprsenky a prsa se téměř nehnuly. Jenže těhotenství a kojení udělalo své. Prsa se mi trochu zmenšily (C), ale klesly o pár pater.:-D Bez podprsenky by to opravdu už nešlo.

  • Ahoj, jestli ti mohu doporučit, potom, až budeš mít větší prsa, nějakou stránku na podprsenky, tak ti určitě jen a jen mohu doporučit tuto zde - https://lanotte.cz . Myslím si osobně, že tam mají docela dost bohatý výběr na všechny druhy prsou a tak si myslím, že by se ti ta stránka určitě hodila :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist