Malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39635 26.9.2011 20:02

Ahojky ;)
je mi čtrnáct a chtěla bych se zeptat jestli už se teď dá dělat něco s malýma prsama. Bojím se že budu mít malá prsa a tak se ptám jestli už teď bych s něma mohla něco dělat. Víte nechtěla bych je mít malý prostě tak akorát velký :)
Děkuji moc a doufám, že mě holky chápete :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak s tím nic neuděláš. Leda by si otěhotněla :D
    Pak je tady plastika ale tu ve 14 asi těžko. A ani potom bych jí nedoporučovala. Buď za malý ráda, s velkejma se nedá běhat . . .

  • nijak bych to jeste nehrotila,jsi porad jeste ve vyvinu takze jeste je cas na zmenu.A za druhe bud rada,co je male to je mile..:DDD..,ja si rikala odjakziva to same a malinko jsem touzila po vetsich,ted jsem tehu a ver,ze budu moc stastna,kdyz se mi pak vrati do normalu.I u muzu je to ruzne,nekdo uprednostnuje vetsi a nekdo mensi,sexy jsou vsechny..:-)

  • Já bych to neřešila, jis ještě mladá a ve vývinu, až budeš brát antikoncepci možná,že se ti prsa zvětší o číslo... :) ... A do 18ti máš času,třeba pak budeš mít prsa,že by jsi byla ráda za malé... Já měla vždy trojky, teď jsem těhotná a začínají se mi pěkně zvětšovat, jsem zvědavá jak budou vypadat až budu kojit - mám z toho hrůzu...

  • Je ještě brzo na to, aby jsi řešila velikost prsou, jsi ještě ve vývinu... Já jsem taky měla jakou dobu malá prsa, mám teď D a co bych dala za menší...

  • Nedělej si starosti. Kamarádka měla vždy uplně malé prsa a v 18ti jí narostly prsa velikosti D. Zkus se zeptat mamky jak to měla když byla mladá nebo babičky, většinou to bývá dědičné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist