Malá děloha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33914 19.1.2012 7:15

Ahoj jsem po třech potratech, nyní mi lékařka zdělila, že mám menší dělohu, je tu také někdo takový a dočkal se miminka? Četla jsem že v tomhle případě může pomoci metoda dle Mojžíšové je to pravda?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ze.mi19.1.2012 8:59

    Mi taky říkal dr., že mám menší dělohu, ale ví že chci otěhotnět a dál se k tomu nijak nevyajdřoval. Snad to není zase takový průšvih;-) Je fakt, že už se pokoušíme skoro rok a nic:-( ale myslím, že na otěhotnění to nemá vliv, spíš poté....

  • Ahoj, vzpomínám si, že při mé první návštěvě gynekologa mi lékařka řekla, že mám poměrně malou dělohu. Ale nikdy mě nenapadlo, že by na velikosti záleželo. :-o Děti zatím nemám, začali sme se pokoušet před pár měsíci.

  • Nevím, jestli to má něco společného s malou dělohou, ale mám kamarádku, která byla na operaci a pak když chtěla miminko jí nějak nafukovali dělohu, aby zjistili, jestli bude moct vůbec miminko donosit. Narodil se jí císařským řezem (z důvodu té operace nemohla rodit klasicky) zdravý chlapeček. Držím pěsti!

  • Také mám menší a mám dvě děti, jediný problém byl, že ke konci těhu měli kluci málo místa a trošku je to zbrzdilo v přibývání na váze a výšce, oba se narodili o malilinko dřív, než byl termín, ale donošení. Pak to dohnali, když se narodili, mimo bříško co do váhy i výšky raketový start:-)))))))

  • Ahoj, taky mi doktor řekl, že mám menší dělohu - prý jsou 3 stupně a já mám ten první, takže jakoby nejlepší z nich...snažili jsme se 7 měsíců, teď jsem v 8. týdnu a pořád se kvůli tomu nervuju, jestli nepotratím kvůli tomu...mám nasazený utrogestan...když se ale doktora zeptám, jestli je nějaké riziko, nebo jestli se mám bát, tak už se k tomu nevrací a říká, že v pohodě.....tak nevím :-(

  • Kamaráda také má malou dělohu a doktorka jí strašila, že nebude asi moct donosit a prodlačky, má, dva kluky bez jediného problému.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist