Make-up

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40238 3.2.2013 13:02

Ahoj slečny, je mi 15let a ráda bych si chtěla pořídit už nějáký ten make-up.
Vůbec nevím podle čeho vybrat a hlavně jaký. Bojím se že koupím nějáký za který vyhodím peníze a vůbec to nebude sedět k mé barvě pleti. Podle čeho jste vybíraly svůj první make-up vy? Btw. jaký je váš názor na BB cream od Garnieru, od Loreal Paris, od Nivey apod? Děkuji:))

Btw, akné mám, sice nějáký ten pupínek, ale mám. A loupe se mi kůže v oblasti nosu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já už za svůj život vystřídala tak 10 makeupů. Předloni mi kámoška doporučila tenhle a od té doby jiný nepoužívám - http://www.krasa.cz/lehky-penovy-make-up-dream-nude-airfoam-air-infused-foundation-nude-perfect-finish-50-ml.html je fakt dobrej. Protřepeš ho, než ho jdeš nanášet a on ti udělá takovou pěknu a příjemně se roztírá a nedělá fleky. Je super. Barvu odhadneš při nákup. Měli by mít tester. Trošku si natřeš na ruku a dle toho poznáš, zda je k tvému odstínu pleti ten pravý. Možná by ti mohla poradit prodavačka. Mě kdysi radila a vyzkoušely jsme spolu asi 10 odstínú různých makeupů....přeju hodně štěstí při nákupu :-)

  • Ahoj já vystřídala dva nejvíce mi vyhovuje BB od cream garnier :-)

  • Ahoj, při koupi make-upu se doporučuje nanést trošku na přechod mezi obličej (tváří) a krkem, jestli víš, kde myslím :-D Jakoby na dolní čelist, když to řeknu hloupě. Z důvodu toho, že jedině tak bezpečně poznáš, že ti odstín opravdu sedí a make-up ti nebude dělat tkz. masku a pěkně ti barva splyne i s barvou krku, která se od obličeje trošku liší. Protože ve většině drogérek není možnost přírodního světla a umělé osvětlení dost skresluje, není uplně od věci nanést z testeru na obličej a odejít domů, v klidu si prohlédnout, vyzkoušíš si, jak pleť reaguje, zda jí maku-up nevysouší apod. :-) Vzhledem k tvému mladému věku doporučuju určitě něco bez oleje, např. tento mi velmi vyhovoval http://www.krasa.cz/matujici-make-up-stay-matte-30-ml.html . Okolo 15ti let jsem používala třeba jen takový ten tónóvací krém od Nivei nebo mi docela vyhovovat i od Miss Sporty So Perfect, stay clear, nebo něco takovýho, za tu cenu (Cca. 100,-) si myslím velmi slušný :-)
    Tak přeji šťastnou ruku při výběru :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist