Macmimor complex 500

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 21.4.2011 16:55

Ahoj, prosím vás, máte některá zkušenosti s užíváním tablet na výtok macmiror complex 500? Jsem ve 23 týdnu, a bojím se, aby to prckovi nějak neuškodilo.

Spletla jsem název, je to MACMIROR COMPLEX 500 né macmimor :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj a tvůj doktor ti neřekl jestli můžeš nebo nemůžeš? Vždyť ti je musel napsat. Myslím si,že by ti to nedal,kdyby to miminku mohlo nějak ublížit :) Já jsem to brala před necelými dvěma měsíci,ale nejsem těhotná,takže jsem to nějak neřešila :) Mrkni na papírek v krabičce,třeba tam bude napsáno jestli je to vhodné nebo nevhodné pro těhule :))

  • Ahoj, neblázni, macmiror je v těhu právě psaný a naprosto neškodný, lékaři ho píšou velice rádi, já ho měla za celé těhu 2 rát a nikdy nebyl žádný problém, můžeš ho bez obav používat a nemusíš mít strach, navíc v letáku je jasně psáno, není vhodný v 1. trimestru, v ostatních je naprosto ok.

  • Jani, copak jsi v 1. trimestru? Když si přečteš jakýkoliv příbalový leták, ve většině případů tam najdeš právě toto napsáno a také, že o užívání léku v těhotenství se máš poradit s lékařem. A víš proč? Protože léky se nemohou na těhotných ženách testovat, takže v 1. trimestru, kdy je nejvyšší riziko předčasného potratu a poruchy plodu raději nedoporučují pomalu žádný lék. Takže klid, napsal ti to lékař, krom toho se tento lék běžně dává a miminko je dobře chráněno.

  • Ahoj, já ho taky brala, dokonce už v 16.tt, měla jsem nějaké kvasinky. Nemá se jen v 1. trimestru. Také jsem se bála, dokonce , jakmile se mi ulevilo, tak jsem si pohrávala s myšlenkou, že ho nedoberu, čím míň chemie, tím lépe ( měla jsem balení 8 globulí). Četla jsem, že podle rozsahu se užívá 6 - 12 dní. Nakonec jsem ho dobrala celý. Měl by navíc navracet správné PH a zabraňovat opakování nemoci. Neboj se.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist