Maca a Eregma

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182792 9.10.2018 17:02

Zdravím Všechny snažily, mám dotaz, že zdravotního hlediska jsem já v pořádku a manžel nevím. Snažíme se dva měsíce přesně skoro kolem ovulace a nic, a uvažujeme o koupi eregma nebo maca. Doporučili by jste to nebo ne? Děkuji za vyjádření.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 2 měsíce jsou nic, to bych vůbec neřešila. Ale pro pocit doplňky stravy nic nezkazí. Nám se zadařilo skoro po třech letech.

  • 2 měsíce ještě nic nejsou. My se snažíme rok a pořád nic a vše je údajně v pořádku. Parner baštil kotvičník, ale přešli jsme na Macu. Již nějaký ten měsíc baštíme oba dva Macu, já i kyselinu listovou, nyní jsem k tomu přidala ještě kapky Jeřábu ptačího a cvičím hormonální jogu a pořád doufám, že už něco začne působit. Macu jsem zkoušela v klasickém prášku, ale nedávali jsme to, takže zobeme tabletky. Jsou to asi 3 měsíce a pořád nepozoruji, že by to mělo na něco vliv, ale prý je u bylinek třeba je užívat dlouhodobě, tak nevím.

  • Po dvou mesicich jeste relax...my se snazime 13 mesicu...doktor nam dava jeste 3 mesice a pak zacneme resit jine cesty, leky apod.

  • JanaK2025.4.2022 17:16

    Mně maca při snaze otěhotnět opravdu pomohla. Nejdříve jsem tomu moc nevěřila, ale nakonec jsem to zkusila, protože mi to doporučila kamarádka. Od té doby nedám na macu už dopustit – doporučit mohu například tento e-shop: https://eshop.guaranaplus.cz/maca . Důležité je vybírat hlavně kvalitní produkty, které obsahují vysoké hodnoty účinných látek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 185 otázek, kterým se dostalo 271 430 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist