Má někdo zkušenosti z um.oplodněním?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32877 26.3.2012 19:40

Ahojky holky.Za 14 dní jsem obědnaná ke svému gyn. abych si vyzvedla žádanku Sanatoriuma PRONATAL na Praze 4 v Modřanceh.Znáte to tam někdo??? ( www.pronatal.cz )
Je normální že se bojím? :-o Nevím vůbec co mě čeká.Jak dlouho to trvalo od první návštěvy až po zdařilé těhu?A kolik pokusů??
Prosím kdo má zkušenost,ať odpoví,děkuji!
JaJda

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • maxice26.3.2012 20:08

    Ahoj my jsme teď po IVF, byli jsme v Karlových Varech, první návštěva byla někdy v listopadu, proběhlo veškeré vyšetření, odběry atd. a 4.1.2012 jsme začali, teda spíše už já stimulovat injekcema (to je příprava) po té jsem si začala píchat asi týden hormony, folikuly rostly a rostly a když byly připraveny, píchla jsem si pregnyl na prasknutí folíku a 1.2.2012 jsem šla na odběr vajíček, bylo jich fakt dost, ne moc kvalitní, ale bylo z čeho vybírat. Z 20-ti odebraných vajíček se podařilo oplodnit 5 (čož je super) jedno, to nejlepší mi po pěti denní kultivaci, zavedli zpět, pak jsem čekala a čekala (to je na tom asi nejhorší,ale nesmí se člověk tím moc stresovat) no a 21.2.2012 první těhu test a byl // POZITIVNÍ.... takže super, jsem šťastná a modlím se, aby bylo vše v pořádku až do konce! Takže stručně řečeno, nám to vyšlo na poprvé a zatím se stále držíme a v mrazáku máme ještě další 4sněhuláky na příště :-)
    Držím palce, at to vyjde také hned a neboj opravdu se nemáš čeho bát :-)

  • Borlova26.3.2012 22:43

    Ahoj my byli v Pronatalu akorát na spermiogramu, který vyšel podprůměrně, ale né zas tolik. Pak jsme se tam chtěli objednat, když se nám rok nedařilo. Ale těsně před objednáním se zadařilo bez pomoci:-) Jinak se mi to tam zdálo v pohodě. Prý mají nejlepší úspěšnost:-) Neboj se, určitě to bude v pohodě a brzo se zadaří;-) Držim palečky;-)

  • Ahoj, já byla poprvé v Gestu na Praze 5 v prosinci, dělali mi hormonální profil, průchodnost vaječníků, manželovi spermiogram, mám PCO. Už jsem měla před pojištovnu objednané injekce hormonů, protože Clostík na mě nepůsobil. A čekala jsem na MS a mělo být IUI. Už jsem se ji nedočkala, spontálně jsem otěhotněla-v lednu a v únoru to zjistila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist