Lístky na hokej

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19756 12.11.2011 12:18

Holky, prosím vás, teď u pečení bábovky mě napadl dárek pro přítele k narozeninám. :D Jeho nejzamilovanější tým je HC Pardubice a tak bych mu chtěla dát lístky k Vánocům. :)) A úplně nejlepší by bylo, kdyby hráli s Mountfieldem v ČB - zůstali bychom tam spolu u mě na privátě. :) Koukala jsem na stránky, ale vůbec se nevyznám v tom kupování lístků.. Máte s tím některá zkušenost? Nekupovali jste už něco takového svým miláčkům? Já se zkusím poradit s kamarádama, ti by mohli vědět, ale zkouším to i tady - čím míň lidí to bude vědět, tím je větší šance, že to bude opravdu překvapení. :)) Děkuji moc za pomoc! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8912.11.2011 12:51

    My kupujeme lístky na Bílý Tygry v Tipsport areně. Nejlepší je koupit lístky tam, kde se hokej hraje. Pokud chceš zápas, který se bude hrát v ČB, tak se podívej na webové stránky Mountfieldu, jakým způsobem prodej lístků probíhá, najdeš tam také kdy a kde jaké zápasy mají, ceny sektorů a vše co budeš potřebovat. Myslím si, že prodej přes internet (pokud nemáš možnost si do arény zajet) se dá dnes už běžně, akorát budeš potřebovat registraci na jejich webovkách a pak nejspíš budeš muset platit i přes net.
    http://www.hokejcb.cz/vstupenky_rezervace.asp

  • A nechceš mu koupit k Vánocům třeba nějakou hokejku, když ho hokej baví? Lístky na zápas jsou sice super, ale nebude mít žádnou památku. Já jsem vloni manželovi hokejku také koupila. Není to žádný profi hokejista, ale přes zimu si jde párkrát s kluky zahrát na rybník hokej, takže hokejku potřebuje. Měl akorát jednu starou z mládí, tak proto mi přišla hokejka jako dobrý nápad. Koupil jsem ji z https://www.bauerhockey.cz/hrac-hokejky a ani nebyla tak drahá, jak jsem se bála.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist