Listerie z nedopečeného masa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #234072 16.5. 21:01

Mohu dotaz, jestli zbytečně vyšiluji nebo je důvod k obavám? Jsem těhotná, dnes jsem pekla kuřecí spodní stehna v elektrické troubě při teplotě 200 stupňů cca 1 hodinu v pekáči přikryté alobalem a pak cca 15 minut odkryté, aby byla kůrka. Maso bylo podloží. Ale když jsme potom maso jedli, přišlo mi takové tuhé a suché, šlo hůř od kosti. Je zde riziko, že by se maso za tu dobu uvnitř nepropeklo? Od kosti šlo hůře, ale nepřišlo mi růžové, u kosti bylo takové do hněda. Děkuji za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 69 562 otázek, kterým se dostalo 232 174 odpovědí a 367 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist