Lipoxal Extrem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58846 21.1.2012 18:19

Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat jestli je podle vás normální brát tablety na hubnutí v 15-ti letech?;) Ještě je neberu ale docela mě zaujal ohlas na "Lipoxal Extrem".
Sem už se svojí váhou docela nešťastná.. Přesto že cvičím, jím zdravě a dostatečně piju, výsledek se ještě neobjevil.:/
Budu vám vděčná za odpověď popř. za nějakou radu.:) Mějste se hezky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja si osobne myslim ze v 15 do sebe prat prasky co ti stejne bych rekla moc nepomuzou no nevim no :// ja bych si spocitala BMI a podle toho videla jak na tom sem pak bych zasla k nejake dietoloste nebo tak a snazila se dodrzovat to co ona mi radi atd .. ale praskama bych to neresila urcite ale to je jen muj nazor :)

  • Tabletky ne, nefungují! A pokud ano, tak jen krátkodobě. A mám takový pocit, že i výrobci těhle "svinstev" nedoporučují užívání osobám mladším 18 let. Zkus na to jít jinak, přirozeně. Píšeš, že sportuješ - děláš jen jeden sport? Ono to chce dělat toho víc, jinak si tělo zvykne na monotónní činnost či sportovní sestavu a spalování ztrácí na efektivitě. Nejlepší je kombinovaý trénink celého těla, sestava cviků (které se časem obměňují, právě aby si tělo nezvyklo) rozložená na všechny svalové skupiny, krátké intervaly a více opakování a k tomu nějaká ta aerobní činnost - běh, jízda na kole/rotopedu, zumba apod. Každý člověk má jinou tepovou frekvenci pro spalování tuků, ta se dá spočítat podlě věku, váhy a ještě něčeho asi. Je důležité se při cvičení na tuto frakvenci dostat a alespoň 30 minut si jí udržet - to spaluje tuky, posilováním posiluješ svaly. A k tomu jídlu, člověk si mnohdy myslí, že jí samé zdravé věci, ale není tomu tak. Nebo to tak je, ale přesto zapomínáš na něco, co tvému tělu chybí. Každý jsme jiný, třeba prostě jen potřebuješ jíst více "něčeho". Nedávno jsem četla, že snad nejčastějším důvodem tloustnutí je nedostatek bílkovin (maso :-D). No a taky je samozřejmně možné, že z toho ještě "vyrosteš", já jsem taky byla oplácanější a v druháku na SŠ jsem najednou zhubla ani jsem nevěděla jak. Ale samozřejmě tohle jsou jen teoretické rady, pokud jsi opravdu odhodlaná pro to něco udělat, jdi k někomu kdo ti poradí s jídlem (nutriční poradce) a cvič :-) Hlavně si najdi pohyb, který tě bude bavit a který nebudeš dělat jen z nutnosti - já například miluji latinsko-americké tance, to je panečku záhul :-D Moc ti držím palce!! Mimochodem pokud by tě zajímalo to kondiční cvičení celého těla, tak mám někde uložené nějaké materiály a ukázkové cviky, tak kdyžtak napiš zprávu :-)

  • Prvne bych se ale s nekym poradila, nemyslim hned dietolozku, ale treba mamku, kamosku, nekoho blizkyho - o tom jak cvicis a jis, ono vetsinou clovek nepotrebuje zadny tabletky, staci zdrava zivotosprava a ikdyz si myslis, ze to delas dobre, nemusi to bejt az tak dobre, kdyz zadny vysledky nevidis. zacala bych prvne u toho delat to fakt spravne. tabletky bych brala jako uplne posledni moznost, kor v 15 letech. a stejne kdybys je brat zacala a pak prestala po case, to se neji furt, zejo, tak je to zase vsechno zpatky..

  • petulinkaa1321.1.2012 20:01

    veskery prasky jsou k prdu :-( stejnak to nestaci,lepsi je zhubnout normalne,prdpokladam,ze tvoje postava po tom co pises nebude strasna,ze si nestastna mas ze vsugerovani ze mas osklivou postavu :-( ale po tomhle co pises takovou neznam co to dodrzuje jako ty,vyjimka muze byt diky nemoci :-(

  • ahoj TYHLE TABLETKY URCITE NE. mela sem ho a vybrala asi 10tbl a dvakrat sem mylslea ze je po me. nevim jestli se mi nalepila na zaludek- dost sem ji zapila a zacala sem se nehorazne potit-doslova tekl po me a udelalo se mi spatne hrozne . nepreju to nikomu zazit horsi v zivote mi nebylo. asi se mi nalepila tabletka na zaludek -a to chillli zapusobilo.

  • full.avl22.1.2012 12:31

    Léky na hubnutí je jen marketingovej tah na prachy !! A ještě ke všemu v 15 ? 8-o no neblbni holka. Raději jíst zdravě a cvičit,cvičit a zase cvičit. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist