Líčení očí ve 14

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182798 19.8.2018 16:54

Ahoj, chtěla bych začít používat tužku pod oči, jen na tu bílou část u oka protože se mi to dost líbí hlavne černá, ale na můj věk mi to přijde trošku dost, takže bych ráda třeba používala modrou nebo fialovou. Co vy na to říkáte? Není to moc?

  • 19.08.2018 23:30:41 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se tedy nelíčím, ale mám pocit, že tento styl líčení je už z módy. Ve 14 se mi to taky líbilo, ale zpětně vím, že to vypadalo hrozně, neboť jsem si linku udělala pod celým okem. Pokud bys to chtěla zkusit, tak určitě jen do půlky oka. A za mě jemněji vypadá hnědá. Fialová nebo modrá bude ještě výraznější než černá. Pokud se chceš líčit, spíš bych decentně použila stíny a pak řasenku nebo i jen řasenku samotnou.

  • macicekkajik19.8.2018 18:00

    Jsi mladá holka a na líčení máš dost času. Myslím si, že bude stačit jen řasenka. Silné líčení je jen na večer. Přes den stačí jen řasenka a světlé barvy.

  • Za me taky jen rasenka. Linky jsem zacala delat az na vysce. Dopracovala jsem se k hnede, nebo jsem zkousela i sedou. Cerna mi prijde strasne tvrda. A jak pisou holky, jen cca do pulky vnejsiho oka, ale tak, aby se ta carka ztencovala, ztencovala az není. Ne cara, ktera najednou skonci. Vnitrni pulku oka nemalovat.
    Ve 14 bych klidne zkusila nejakou "broskvovou", telovou. ruzovou...mozna tu svetle hnedou, slabe sedou... Dle meho nazoru modre, fialove,zelene apod. stiny/linky uz se moc nenosi???

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist