Líbím se mu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #325299 13.11.2015 19:15

Mám dotaz.. Po dlouhém přerušovaném vztahu a pár letech uplne pauzy mám kamarádský vztah se svým bývalým kluke. On je zadaný, ale ten vztah nebere tak vážně, když jsme spolu venku, tak je na mě hodný a stále se pošťuchujeme a občas se naše pohledy setkají, tak se jen usměje. Má stále takové dotyky, co nic neznamenají, ale zároveň jich je tolik, že je to až matoucí. Chodí ven s různýma holkama, ale jsou to kamarádky jen, nevím, jestli se s nima chová taky takhle, nebo jestli se mnou je to něco vyjímečné. Ptal se mě spoustakrát, na věci, které by mohli směřovat tím směrem, že bychom spolu něco měli, ale zároveň mohly být jen tak ze zvědavosti. Fakt nevím, co si o tom mám myslet.(Mám přítele)

  • 14.11.2015 12:28:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak pokud máš přítele a jsi s ním spokojená tak bych se nenechala okouzlit někým s kým jsem se už jednou rozešla. A navíc pokud se tak chová a má přítelkyni jak mu potom budeš moct věřit, že by se tak nechoval k jiným dívkám když by byl s tebou? Takový kluci způsobí víc problémů než užitku. Za mě se na něj vyprdni a nenalítni mu.

  • sisterrys13.11.2015 19:39

    Pokud máš přítele a jsi s ním šťastná, vyprdla bych se na nějaké častější schazeni se s bývalým. Akorát ti to motá hlavu.
    Pokud s přítelem šťastná nejsi a uvažujes o rozchodu, tak bych zvážila, proč jste se s bývalým rozešli. Zda by ty věci, které ti na něm nebo jemu na tobě vadily, nemohou zpusobit další konflikty a případný další rozchod. Jinak se říká, že stará láska nerezavi, takže je možné, že k sobě stále něco cítíte. Ale taky to jeho chování nemusí znamenat vůbec nic. Já jsem na bývalýho myslela ještě rok po rozchodu a to jsme se nevidali. Ale nevrátila bych se k němu právě kvůli problémům ve vztahu.
    Moc ale nerozumím tomu chození ven s nějakým klukem sama, když přítele máš.

  • sono215.11.2015 17:33

    Stačila mi veta, že chodí von aj s inymi dievčatami. Chlapec si evidentne užíva:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist