Líbala jsem se s kamarádčiným klukem. Mám jí to říct?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #160582 28.11.2013 15:03

Ahoj mám kamarádku a líbala jsem se s jejim klukem a ted nevim jak jí to mám říct a ještě navíc mám kluka a ten kluk co jsem se snim líbala me pořád chce a prosí mě abychy se s nim rozešla.Co mam dělat ? Prosím poradte mi ..............

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zaprve, nelibat se s klukem sve udajne nejlepsi kamaradky.
    Zadruhe, pokud se chces s nekym libat, nejdrive se rozejdi se svym pritelem.
    Zatreti, randeni radeji nech na pozdejsi dobu, zatim se v tom evidentne dost placas. Nekdy je proste lepsi trochu dospet a pak randit, kluci nikam neutecou a uz vubec ne takovi, co si nemuzou vybrat mezi dvema kamaradkami... ;)

  • Tak v první řadě bych si uvědomila, s kterým z nich chci vlastně být - jestli vůbec s nějakým. Pak bych to rozhodně kámošce neříkala, protože tím by vaše přátelství skončilo. A pak bych se modlila, ať jí to neřekne ten "její" kluk.

  • tak asi to nie je tvoja kamaratka, ked sa bozkavas s jej chlapcom..... a chlapec chce aby si sa rozisla so svojim terajsim? tak nech sa najprv on rozide s tou tvojou kamoskou.... uz to vidim, ako to urobi.... je zbabelec, kee to ziada od teba a sam hra "mrtveho chrobaka"

  • nelíbej se s klukem svý nej kámošky....přijdeš o ni...nehledě na to, že bych zapřemýšlela nad tím, zda je to taková kámoška, když jí jsi schopná udělat tohle....Pokud se chceš s někým líbat, tak se rozejdi se svým nynějším přítelem...a hlavně nechápu, když v jednom z předchozích příspěvků píšeš, že miluješ někoho jinýho, proč teda jsi s nynějším přítelem, když ho nemiluješ a miluješ jinýho....trošku chaos nemyslíš? Uvědom si, že svým chováním ubližuješ svému okolí - příteli, kamarádce i jejímu příteli....

  • Hm tak to nejsi její kamarádka.. Na čase jí to říct..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 626 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist