Láska ke spolužákovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #157837 18.9.2013 21:08

Ahojky,co mám dělat když se mi líbí (jsem se zamilovala do svého) spolužáka,ale nevím jestli on cítí to stejné? Já osobně zastávám názor že mít vztah se spolužákem je divné no zkrátka to nedělám,protože vím že když to neklapne a vy se rozejdete tak pak chodíte do třídy se svým EX přítelem a je to takové divné když ho už nechcete vidět.
No a dříve jsem ho nemusela,(byl takový divný)pak jsme jeli na výjezd kde jsme se spřátelili a dokonce jsme s ostatními spolužáky hráli flašku a víte jak to dopadá,pak jsme se zase moc nebavili.
No a rok za rokem se sešel a my jsme si začali povídat.A on začal být ke mě milí teda on je vždy takový milí ke všem holkám ale,vždy se mě ptá jestli nechci přinést pití ( na obědě),pouštíme přes turniket,a když si povídáme tak (má rozšířené zorničky)dívá se na mě a poslouchá mě,směje se i mým vtipům a když kolem mě projde nebo se vidíme jen chvilku tak mě buď pozdraví (hezky) a nebo se na mě hezky usměje.
Tak mi prosím vás poraďte jestli je to tak jak si myslím tak co bych měla dělat.
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus to nějak naznačit. Řekni mu, že se ti s ním dobře povídá, že rozumí. Pozvi ho někam na pití, jídlo, do kina. Uvidíš :)

  • Taky bych mu něco naznačila :) Pokud on chová k tobě to samé, tak nevidím problém, protože nikdy nevíš, třeba vám to zrovna vyjde a k žádnýmu rozchodu nedojde, aspoň třeba ještě ne na škole. :-D Také jsem si zažila to samé, bála jsem se, ale zkusila jsem to a vyšlo to. :) Sice teď už po škole spolu nejsme, ale to neznamená, že vám to vyjít nemusí! :) Podle mě za zkoušku nic nedáš, třeba bys toho pak jednou litovala ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist