Kýla a těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48028 9.3.2012 16:23

Dobrý den, zjistili mi pupeční kýlu v 26 tt, chtěla jsem se zeptat, zda s tím máte některá zkušenosti, jestli je tu nějaký problém při porodu a tak. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-D ty jo schoda náhod :-D dneska mi to řekla dr. v nemocnici jsem 32 týden nic méně mi to řekla dr. u prvního těhu už ve 20týdnu a nic to není hned po porodu mi zalezl zpátky a vše bylo v pořádku teĎ to mám zase a počítám stím že se zase ztratí :-)

  • já mám pup.kýlu od mala. Ted jsem to začla řešit ,že chci otěhotnět. pan chirurg mě poslal na ultrazvuk a v dubnu jdu na operaci. Už jen z toho důvodu,že pupík mám vystouplý. Od Zš se stydím za něj,takže jsem ráda že ho budu mít jako ostatní:-) jinak mi říkal,že se to pak při těhu zvětšuje ,pak by to stejnak muselo jít ven. Ale uvidíte,raději se na to pozeptejte

  • micika10.3.2012 8:10

    Holky a vystrčený pupík znamená kýlu? Se onlouvám za hloupý dotaz , ale tak nějak to chápu z vašeho psaní a mě právě taky vylezl, mám ho jako kolíček :-D (pussynka ví z fotek) a to sem měla i při prvním a moc se nestihl schovat do druhého nynějšího těhu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist