Kvasinky a sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #71608 26.7.2012 21:08

Zdravím holky, dnes jsem byla u gynekologa a zjistil mi kvasinky, určite bežné onemocnění žen. Chtěla bych se Vás tedy zeptat, jestli při tomhle zánětu praktikujete sex? .. Nechci o tom partnerovi říkat, sice na tom nic není a říkáme si všechno, ale aby to nevzal moc vážně a nemyslel si, buh ví, jak jsem nemocná, jestli mi rozumíte. Takže asi bude nejlepší použít kondom a říct partnerovi, že mi to doktor doporučil, protože mám malinký problém, u kterého by bylo nejlepší kondom použít, neco už si vymyslím :-D. Spíše mi jde o to, jestli se při kvasinkách vubec sex provozovat může? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych mu to normálně řekla a vysvětlila, ale pokud si myslíš, že to nepochopí tak si hold něco vymysli.... určitě bych do toho šla jedině s kondomem, jinak infekci přeneseš i na něj a budeš ho muset přeléčit, aby ti to nevracel. Já na to zase tak netrpím, ale taky se stalo, že jsem je měla a klidně jsme sexovali, ale slyšela jsem, že někdy to může ženu s kvasinkama bolet, mě nic nebylo... kondom jsme používali normálně a manžel už byl zkušenější a věděl, co jsou kvasinky zač, takže pochopil bez problémů :)

  • Určite by som mu to povedala. Myslím, že sa to dá pochopiť, ženy to mávajú dosť často. A sex iba z kondomom, inak si to ochorenie budete navzájom vymieňať.

  • Mě doktor vždycky řekl, že sex ne! A kupovala jsem si v lékárně mastičku i pro manžela, protože jak je známo, je to přenosné a u mužů se to nemusí projevovat, ale může ti to furt vracet. To měla moje sestra. Vždycky se vyléčila, pak si zasexovali a mohla jít k doktorovi zase. Zastavila to až léčba partnera a už mají rok klid :-)

  • Proc mu to nechces normalne rict? Dyt na tom nic neni, takova normalni "chripka" :D nevidim duvod proc by to nepochopil, navic se tim muze taky nakazit, pri nejakem ne stoprocentne spravnem pouziti kondomu.. Jinak myslim, ze sex jako takovy tomu nevadi, taky to obcas mivam..

  • Když mu to neřekneš a nepoužíváte kondom,tak se o tom dozví sám....a bude mít také problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist