Kvasinky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419778 2.5.2019 21:22

Baby, já už si nevím rady, pořád se mi vracejí kvasinky, hygienu dodržuji atd.. na gyndu se mi pořád chodit nechce, protože si už připadám jak blbec, že se mi po dalších předepsaných práškách objeví zase, jak to řešíte vy? Máte nějakou babskou radu nebo něco co opravdu pomáhá? Děkuji 😪

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ono si treba uvedomiť, že tie lieky na predpis zabíjajú kvasinky, ale nepodporujú prirodzené prostredie. Tzn. že po liečbe si náchylná dostať nejakú infekciu opäť.
    Taktiež, kvasinky zďaleka nie sú len o hygiene, ba dokonca hygiena môže byť škodlivá ak sa preháňa, pretože voda aj gély majú pH vyššie ako je v pošve prirodzené. Okrem toho však kvasinkám pomáha aj vlhko, teplo, nepriedušno - čiže umelé spodné prádlo v upnutých rifliach je cesta do pekla. Strava tiež spraví svoje, cukor kvasinkám pomáha.
    Čo teda s tým? 1. Laktobacily, perorálne aj vaginálne, preliečiť sa a pár cyklov po skončení ms ešte zo 3 dni užívať vaginálne, kým sa to ustáli. 2. Nosiť prádlo z bavlny, žiadne intimky a podobné zlo. 3. Po sexe sa opláchnuť. 4. Obmedziť príjem cukru, miesto toho môžeš jogurty, ovocie.

  • macicekkajik2.5.2019 21:28

    S mykózou ani na gyndu nechodím. Mám do zásoby Rosalgin, Idelyn a Jenomazol. Většinou se mi objeví, když to přeženu s cukrem a ve vedru. Kup si Rosalgin a Idelyn a vytvoř si v pochvě mikroflóru a pak je dobré jíst kysané zelí a bílé jogurty s lactobacily.

  • Ja kdysi chodila, povedlo se az na po 4. Vzdycky stery a hned recept. Za mesic zas. Podle vysledku steru zjistili, ze predepsali nevhodny lek. Blby je, ze se leci hned, ale vysledky (duvod) se zjisti pozdeji.

  • bestie3.5.2019 8:11

    Mě tohle vyřešil Candivac. Od té doby mám mykózy minimálně. Jsou to volně prodejné tablety k perorálnímu užití.

  • Francy3.5.2019 10:15

    Přítel je taktéž dostatečně přeléčen? Mě se většinou objeví, když se zpotím a nepřevléknu se do čistého. Nejdříve léčím výplachem jedlé sody, pak tabletami na zavádění Clotrimazol (jsou nejlevnější), to mi vždy pomůže :-)

  • Nemůže to být špatnými vložkami? Mě se to stalo když jsem používala naturella nebo Always ( může to být i jakoukoli jinou vložkou) Zkus Natracare nebo tian de
    Sice jsou drahé ale pořád lepší než kupovat furt léky. Pokud bys chtěla klasické značky tak zkus Bella Ria nebo kotex

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 203 otázek, kterým se dostalo 271 499 odpovědí a 409 689 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist