Krvácení v raném těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22818 1.1.2012 13:56

Ahojte holky,

jsem ve 4.-5.týdnu těhotenství a včera po pohlavním styku jsem krvácela. Byla to jasně červená barva. Spíše to šlo ven se spermiemi než samovolně. Dnes už nekrvácím. Stalo se vám taky něco podobného? Myslíte, že bude mimi v pořádku? Zítra jdu k doktorovi. Díky

Všem přeji pěkný Nový rok.

Dnes už ani kapka, ani mě nic nebolí, žádné křeče, jen trošku nohy:-) silvestra jsme oslavovali novoročním výšlapem na Pustevny, tak možná i z toho to může být. Ale to spíše ne, cítila jsem se po tom fajn, jen unavená.

Snad to bude dobré. Chce se mi pořád brečet, ale nesmím stresovat.
Díky za odpovědi.

Ahoj,
tak jsem byla u doktora a naštěstí to nic není. Asi to způsobil ten sex nebo nějaká zátěž. Že se to prý stává. Vše je prý zatím v pořádku, trošku to vyrostlo a objevuje se tam i žloutkový váček. Mám přijít za dva týdny na kontrolu a šetřit se.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prý je to z překrveného čípku .

  • Andrea0602891.1.2012 18:22

    Poměrně časté je v tomto období špinění či drobné krvácení. Zpravidla se nejedná o závažný příznak , přesto je dobré se v takovém případě vždy poraďit s lékařem .
    Podle mě to bylo vyvolané tím sexíkem , krev byla s čípku a né způsobena ničím špatným .
    ;)
    Bud na sebe opatrná a moooc gratuluju !!

  • ahoj, může to něco znamenat a stejně nemusí, mohl to vyvolat ten sex. Jestli už nekrvácíš a zítra jdeš k doktorovi, tak bych to nechala, pokud by si zase začala, tak bych mazala na pohotovost. Hodně holek ze začátku krvácí a nic to pak není, jen buď opatrná a asi bych dneska nesexovala.

  • Tak to je dobře že je vše v pořádku, ještě jednou se omlouvám za případné vyděšení, ale ono je to občas fakt potřeba... :-) Tak ať se vám daří a za pár měsíců se radujete ze zdravého uzlíčku... :-)

  • Krev v těhotenství znamená že je něco špatně, ať už je to po sexu nebo ne, já být tebou tak peláším k dr. Moc bych nedala za to že to byl samovolný potrat, takle na začátku se to stává dost často. V zhledem k tomu že ležím už víc jak týden na porodnicko.gyn. oddělení s předčasným porodem ve 24tt (naštěstí to dobře dopadlo a mimi je ještě v bříšku) tak vidím každý den ty holky co sem přivážejí a je to tu dot běžný... :-( Utčitě bych nečekala od zítra, možná je už pozdě, ale možná ti ještě pomůžou, prášky, kapačky... Držím palečky ať to dobře dopadne a určo nečekej na zítra, pokud se to stalo včera tak myslím že včera bylo pozdě... Já jela na štědrý den... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist