Krvaceni v 13+4tt - těhotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #296688 10.2.2019 9:27

Dobry den, chtela bych se Vas zeptat treba budete vedet a trochu mne uklidnite 😢😢. V patek v 6 vecer jsem zacala silně krvacet 13+4tt na utz v patek i v sobotu miminko srdecni akce. Lezim na gynekologii dostavam leky na zastaveni krvaceni a utrogestan. Krvaceni se zmirnilo, ale jeste neustalo. Zvladne to miminko??
Mate nekdo podobnou zkusenost s dobrym koncem??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já ano. Krvácela jsem od 12tt, čekala jsem dvojčata a měla jsem několik hematonu, které děti ohrožovaly. Brala jsem utrogestan a ascorutin. Dneska mám doma dva zdravé 10 měsíční chlapečky :-) jen to chtělo i poctivě dodržovat klidový režim

  • Ja špinila a lehce krvacela co chvili cely první trimestr. Doktori nevedeli proc to tak je a vzdy podle utz vse v poradku. Nervy šílené. Tez jsem mela utrogestan a magnosolf. A ted mam doma krásnou holčičku. Nemusi to vzdy znamenat to nejhorší ;-)

  • Byla jsem 2x hospitalizovana kvuli silnemu krvaceni, v 6.tt a v 7.tt. Valilo to ze me proudem a padali velke kusy. Nedavno jsme oslavili rok....

  • zakewka10.2.2019 19:25

    Ja krvacela vickrat o neco pozdeji. Kolem 20tt. A to tak, ze silna ms je proti tomu nic. V nemocnici jsem nezustala, nechtela jsem. klidovy rezim asi 3 dny, jinak to bylo vzdy narazove. U dr. Jsem byla jednou, zkontrolovali, vse ok, placenta nizko, neprisli na to z ceho to bylo. Podruhe jsem mela kontrolu druhy den, tak jsem sla az tam a taky nic nevidela. Pak jeste asi 2x, ale to uz jsem neresila. Nic me neboleli, maly se hybal, zadny jiny problem jsem nemela. Nejak jsem se nesetrila a mam zdraveho kluka 10m.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist