Krvácení po sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35128 31.8.2011 12:45

Dobrý den,
v sobotu jsme se přítelem milovali, od srpna beru poprvé antikoncepci, takže jsem měla poprvé sex bez kondomu a na druhý den jsem začla trošičku krvácet, v úterý jsem začla krvácet víc a dneska je to trochu horší a mám bolesti v podbříšku. Menstruaci mám dostat až za dva týdny. Chtěla bych se zeptat, jestli se to může stát a mám počkat až to přejde nebo si raději zajít k lékaři?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Radši bych tam zašla;) můžeš mít nějaký vřídek na čípku, nebo jen prasklinu ve sliznici a sex to krvácení vyvolal;) já jsem to jednou taky měla a bylo to tím, že jsem měla nějak narušenou sliznici, tak mi dal čípky a od té doby je to ok;)

  • Já bych možná řekla, že to nebylo vlivem sexu, ale tím, že si tělo na HA ještě zvyká a takové špinění může být během 3 měsíců časté, než si na to tělo zvykne, pokud by to přetrvávalo, chtělo by to změnu HA...

  • Já to tak jednu dobu měla pořád :) Vždycky to do 2-3 dní přešlo. Ale bolesti podbřišku jsem neměla, ale slabé krvácení nebo špinění druhý den po sexu je, si myslím, normální. Můžeš být jen podrážděná, to se stává i třeba když nejsi dostatečně zvlhčená. Ale pokud si nejsi jistá, určitě navštiv gynekologa ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist