Krvácení po potratu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426156 12.12.2020 19:17

Ahoj, dnes je to 20-tý den kdy krvácím, samovolně jsem potratila, u doktora jsem naposledy byla 30.11 , na utz nic nenašel a hcg klesalo, ale včera jsem si dělala test, stále je pozitivní, ale stále krvácím, ne nešpiním, ale fakt hoodně krvácím, v úterý mám přijet, byla jsem od středy v práci a neměl mi kdo vzít směnu ,ani na 2 hodiny. Myslíte, že je to krvácení takovou dobu v "normě" ? A co ten test? To hcg klesá tak pomalu? Moc děkuji :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A neprobiha i po potratu sestinedeli? Kdyztak me nekdo opravte..

  • Mě říkali, že to hcg i 6 tydnu

  • Ahoj, teoreticky by na to by měl být čas jako po porodu cca 6 týdnů, ale nevím, nezdá se mi, že píšeš, že krvácení je docela silné...je možné, že fakt ještě neodešlo vše, proto ta krev..Podle mě bys v takovém stavu neměla chodit do práce a spíš odpočívat, šetřit se, aby tě fakt něco nepřekvapilo, nevím.. prostě držet šestinedělí, dokud krvácíš.
    Taky nevím, jestli tady můžeš narazit na někoho, kdo má třeba podobnou osobní pozitivní zkušenost a neprodělal revizi.
    Já mám za sebou dva spontánní potraty, jeden se spustil ve 12tt a druhý v 8tt a čistila jsem se jen max. 8dní a vše bylo v pořádku. Těhotenský test jsem tedy nedělala, jen vím, že by po těch 6ti týdnech mělo být už na nule nebo prostě být naprosto mizivé, že se tehdy někdy dělá 3.kontrolní odběr na HCG, ale ten já odmítla, protože jsem i podle křivky BT viděla, že je vše v pohodě a že do 3.týdnů od potratů proběhla i 1.ovulace (a následně menstruace).

    Nevím, co bych dělala v tvém případě, hodně asi záleží, jak to vnímáš, jak se cítíš, ono to je těžké, každý potrat je jiný, i každé tělo..Ale při přirozeném průběhu je vždy trpělivost a důvěra základ, prostě nechat tělu čas, věřit mu, ale bylo by super, kdyby to někdo mohl zkontrolovat, protože tě to očividně trápí, což bych na tom nebyla jinak.

  • Měla jsem dva potraty, ve 12 tt a v 6tt, v tom 6 mi sledovali hcg a pod jejich pozadovanpu hodnotu pod 5 jsem se dostala po 3 týdnech (z 3300) tak jestli jsi byla v pozdějším tydnu tak to bude možná trvat déle.. ale u obou jsem krvacela jen něco přes týden, krvácení 20 dní si myslim že není v pořádku měla bys rychle na kontrolu, hodně sil

  • Asi jak komu,ja mela pri samovolném potratu vysoké hcg byl to pátek a v pondeli jsem sla na krev jestli klesa aby me nemuseli čistit a nebylo takřka žádné,šlo hodne rychle dolu,takže jsem se revizi vyhnula.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist