Krvácení po Ket

Otázku položila: Anonymní uživatelka #311010 21.5.2021 14:14

Ahoj všem, prosím měla bych dotaz. Jsem od 3.5. po Ketu, dáno 5ti denní vajíčko. Od 7.dne jsem dělala testy, nejdřív duch a pak postupně sílící testy. Nějaký 4.den po Ketu jsem začala krvácet, spinit, nasazen ascorutin, po týdnu vše přešlo, občas jen bolesti v podbřišku.
14 den po Ket hodnota Hcg přes 800. Což bylo v pondělí. Včera kolem 18 hodiny mě začalo bolet břicho jak na MS a začala jsem krvácet. Jela jsem na pohotovost, kde mě vyšetřili, viděli gestačni váček, ale nějak se jim nezdálo uložení podezření na mimoděložní. Vzali mi krev hodnota cca 3200. Dnes už je vcelku vše ok, občas jen špinění a občas bolest, píchnuti v podbřišku. Myslíte že to může dopadnout dobře? Nebo to opravdu bude to mimoděložní? Mám hrozný strach, celý den jen ležím a modlím se aby to konečně dopadlo dobře, už jsem jedno mimoděložní měla. Zítra mě čeká kontrola a zase odběr krve tak snad vše dobře dopadne, asi spíš potřebuji uklidnit. Děkuji všem kdo dočetl až jsem a budu ráda za jakýkoliv názor

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím že s tímhle růstem hcg je šance že by to mohlo být v pořádku, u mimodelozniho neroste takhle rychle, hlavně hodně lež a snaž se zůstat optimistická, držím palce!

  • Držím palce, aby to vyšlo, podľa mňa je tiež šanca, lebo Hcg máš pekne... Ono je to ešte asi dosť skoro na ultrazvuk, preto to asi lekári dobre nevideli a keďže krvácas, tak je tam riziko... Neistota je najhoršia, ale ver, určite to dobre dopadne. Poznám veľa žien, čo na začiatku takto kráčali a majú zdravé detičky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist