Krize manželství po narození dítěte.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #82610 30.1.2013 11:39

Ahoj holky, měli jste s chlapy po narození chtěného dítěte taky tak od půl roku celkem vážnou krizi? Kvuli čemu nejvíce a překonali jste to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense30.1.2013 12:36

    ahoj,my jsme se taky hadali :-) byla to ale moje chyba.ja byla unavena,tak jsem byla protivna.manzel pres tyden neni doma a ja mela zajety system,a kdyz prijel,tak mi delal chaos.jinak jidlo,jinak chodil syn spat atd.ja jsem pak v pondeli a v utery musela vse nanovo.tak jsme se hadali spis jen o tyhle veci.do ctvr roku to bylo v pohode :-)

  • Ono se rika,ze pokud vztah neni pevny, tak dite ho neztmeli. Ja uz si to zezacatku ani nepamatuju,ale vim, ze nejak kolem pul roku uz vse nechaval partner na me (mela jsem zly porod a nezvladala jsem ani s malym chodit ven sama) a me to zacalo vadit. Videla jsem jen same chyby, ze mi pridelava starosti,ze malemu udelam mliko,ja neco zobnu,ale proste ze on je pro me zatez. Pak se to nejak uklidnilo pac jsme se stehovali a pak to zacalo nanovo. Dokonce jsem spavala v obyvaku a chtela odejit. Souhlasil s manzelskou poradnou, byli jsme tam 4x a pak pry uz nemusime,ze je vse ok. Ale neni. Malemu je rok a pul a ja mam pocit,ze to zase neni OK. On ma svoje konicky, jezdi si na hory, ted jede na mesic a pul k mori a ja jsem otrok zavreny v jeho byte. Dokonce mi rekl,ze ho nezajima kdyz mu neco vykladam,mluvim vetsinou o malem,ale o cem ma mamina na materske mluvit kdyz je porad doma. Ted jsem byla parkrat venku a muzu rict,ze je mi lip, citim se zase jako zenska, chlap zacal zarlit, ze buhvi kam chodim a ja to vlastne nechavam byt a uvidime co bude. Narozenim ditete prozije krizi asi kazdy,ale sila vztahu dle me ukaze jak to bude dal.

  • když jsem tehdejšímu příteli oznámila, žes e zadařilo a bude mít své vysněné první dítko, týden byl nadšený, potom ale začalo peklo, došlo mu asi až v tu dobu, že se mimčem vše změní. V podstatě to dopadlo tak, že jsem od něj odešla ještě před porodem a zpětně vidím, že to bylo jen dobře, po porodu se zbláznil totálně :-(

  • Ahoj, krize byla a pořádná...a byla jen v mé hlavě. Po porodu jsem měla hrozný strach o mimi a chtěla jsem pro něj jen to nejlepší. A tím jsem docela dost ovlivňovala své okolí. Viděla jsem u všech chyby a stala se ze mě nesnesitelná "důra". Upozorňovala jsem lidi kolem sebe, aby dítě neprobudili, nenakazili, vše muselo být perfektní...Na svém manželovi jsem viděla jen to, že zbytečně chodí z práce pozdě (když by se měl těšit na mě a na mimi) a když je doma, tak mi jenom přidělává práci a s ničím nepomůže...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist