Krém proti striím

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 17.2.2011 19:06

Ahoj holky, jaký je nejlepší krém na strie ? A kdy se začínají tvořit ? Můžu nějak masážema zminimalizovat jejich tvorbu ? Jsem v pátém, zatím nic, ale bříško začíná dost růst. Děěěěkkkkuuujjjjiiii.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no ja jsem vystridala ruzne kremy primo na strie, ale ted pouzivam cokoliv, proste aby pokozka byla porda vlacna a nebyla sucha..... ale mne jako prvni popraskala prsa, a to jeste pred tim, nez se mi zvetsila :) tak jsem se tak vyjukala, ze jsem zacala mazat a mazala jsem jak blba, ale mam stejne uplne dorochane bricho, boky i stehna - a ty nohy nemam jenom z vnejsi strany, ale i na te vnitrni... takze jsem popraskala uplne vsude kde se dalo ;) ale co, nevadi mi to, jsem mamina a jsem na to pravem hrda :) proste to k tomu patri a svet se nezbori :)

  • Marleene, já mám přímo těhotenský olejíček od firmy Saloos - naturcosmetic. Lepší než ty nejlepší hydratační krémy. Ale moje gynekoložka mi říkala, že mazáním průběh jen mírně zlepším, ale jestli mi má bříško popraskat, popraská si i tak. Prý tam hraje roli i dědičnost, moje mamka nemá jediný praskanec, tak doufám, že se jim také vyhnu. A rovnou mi řekla, že vyhazovat peníze za drahé krémy proti striím je zbytečné, že slunečnicový olej udělá větší zázraky než ty jejich mléka z reklam na strie. Tak uvidíme.

  • Ahoj, já si mazala prsa 2 krát denně a ted jsem v 29. týdnu a stejně mi zespodu prostě popraskaly...takže nedostatečným mazáním to asi fakt nebude...bříško zatím dobrý, ale je fakt, že ho mám zatím malé, snad se aspon to zachrání...mažu se olejem pro těhotné a GS mamastrie...podle mě je to ale jedno.

  • Ahoj, ja mazu panenskym olivovym olejem, protoze jde jen o to, tu kuzi radne promastit, tak proc davat 200Kc za lahvicku, ktera vydrzi tyden. Jinak strie na brise a stehnech mam stejne. Udelali se mi sice az v 3.trimestru, ale udelaly. Zabranit se tomu neda. Nastesti casem vyblednou a nebudou skoro videt.

  • Já si myslím, že je úplně jedno čím si těhule maže bříško, hlavně MAZAT!!! Jsou dobré krémy na bázi oleje nebo tělové oleje.

    Při prvním těhu jsem neměla jedinou prasklinku a u druhého mi břicho popraskalo v den porodu v porodnici.

  • Marleen já jsem si koupila eucerin olej proti striím.. chtěla jsem fakt něco na bázy oleje.. přijde mi, že prosmastí skvěle.. ještě mám elastiq exklusiv.. ale stejně používám spíš ten olej.. jsem v osmém a zatím nic, ale ted teprve břicho začíná fakt růst:-) takže to víš mám bobky jako hrom, aby nepopraskalo..

  • Ahojda, z vlastní zkušenosti radím normální krém, ale často mazat. Já vždy ráno a večer, popřípadě vždy, když jsem cítila pnutí. Měla jsem doma Dermacol pro těhotný, ale měla jsem po něm vyrážku, tak jsem používala klasickou modrou Niveu. A po bříšku nemám žádnou jizvu.

  • Kamarádka mi radila obyčejný dětský olejíček...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist