Krém do mrazu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28740 1.2.2012 13:47

Ahoj všem. Sháním nějaký krém, který ochrání pleť ve velkých mrazech. Normálně krémy vůbec nepoužívám (mám hodně mastnou pleť), ale o víkendu se chystáme na hory a podle předpovědi tam očekávají mrazy -14° až -20°C ... no a mám z toho trošku strach. Poraďte s čím jste spokojené vy, pokud možno nějaký krém, který je bežně dostupný (drogerie, lékárna), z internetu už bych ho asi objednat nestihla. Moc vám děkuji ... a buďte v teple :-)

Děkuji vám všem za odpovědi, nakonec se mi výběr krému docela zjednodušil. Napřed jsem okoukla dorgérku, kde sem se absolutně mezi krémy nemohla zorientovat, navíc mi připadalo, že jsou všechny proti vráskám nebo pro suchou pleť a nic víc. Tak jsem šla do lékárny, kde měli na výběr zmiňovaný Panthenol winter cream a potom nějaký krém pro děti. Nakonec vyhrál ten Panthenol, tuba 50 ml za 200,-- Kč, tak snad to bude k něčemu. Ještě jednou děkuji, mějte se pěkně :-)

Odpovědi správkyň témat

  • Co se týče krémů do mrazu, je určitě vhodný volit ty, který mají bázi na rostl. olejích, či prostě jen větší podíl "nečeho" hlavně ne vody.... vem si, co udělá voda když ji necháš na mraze - a tohle se přesně děje se všemi "hydratačními" krémy které jsou z více než 50% procent tvořený vodou. Takže vol určitě hutnější a co možná nejlepší ve složení...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist