Krece, prujem, zvraceni v tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390852 20.9.2018 8:03

Dobry den, jsem ve 27.tt a uz od vcerejska mam krece v brise, silny prujem, i vodu zvracim. Vcera jsem mela i teploty. Mam stresovat a jet do nemocnice? Asi gynda? Za normalniho stavu bych to neresila, ale mam strach o prcka. Nemate nekdo zkusenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Staci zavolat svymu gyndr a poradit se. Zrejme jde ale o strevni chripku..

  • a nemůže to být nějaká střevní viroza?
    asi bych si spíš k Dr zavolala, ale s tím dojít tam bych byla opatrná. pokud by to byla střevní viroza, tak je to celkem nakažlivé, tak at to tam nechytí případně nějaká jiná těhotná.

  • Petrakim20.9.2018 8:30

    To vypadá na bacila.nějaká střevní viróza.za jeden den az dva to přejde.mimino je dost chranene na to,aby se mu neco stalo.

  • Taky tipuju strevni virozu. Zkus popijet po lzickach Coca Colu (original). Mne vzdycky moc pomohla. A davej si Smectu,tu v tehotenstvi muzes. Strach o dite nemusis mit, je chraneno. Taky jsem v tehotenstvi strevni virozu mela a vse ok.

  • Ahoj, měla jsem něco podobného letos v srpnu ve 4. měsíci a vše Ok. Pokud je to jen klasická střevní chřipka, nemělo by nic hrozit. Jen to chce sledovat, zda udržíš nějaké tekutiny, pokud by to zvracení a průjem byly hodně dramatické, mohla by hrozit dehydratace. Myslím, že se může i Carbofit - já ho tedy užívala, pokud vím, uhlí se nevstřebává, jen projde traktem a natáhne do sebe "nečistoty".

  • sisterrys20.9.2018 17:47

    Ahoj, měla jsem dvě střevní chřipky teď v druhém těhotenství, jednu kolem 22tt a druhou v 34tt a obě dost masakrové, takové jsem v životě neměla. Obě trvaly ale jen pár hodin a po těch pár hodinách jsem už udržela v sobě tekutiny. Pokud bych tekutiny neudržela, jela bych na pohotovost. U obou chřipek jsem zhubla kolem 2 kg. Malému je 6 týdnů a je naprosto v pořádku ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 443 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist