Krásná mladá pleť + Líčení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25991 4.11.2011 20:20

Dobrý večer :)..Ráda bych se zeptala nebo spíš jdu si pro nějáké ty rady :).. Je mi skoro 14náct a jsem v 8mé třídě, spoustu holek už se maluje,dělá si linky ale to se mi nelíbí.. Proto si dávám jen řasenku a stíny, od jaké značky používáte nějáké hezké, zelené stíny? Aby nebyly ani tak drahé?:) A druhá věc.. Jsem v pubertě.. takže mám i nějáké ty pupínky na tváři které nejsou moc hezké :/ Spíše se dělají na čele a na tvářích.. Co požíváte na pleť? Něco dobrého od Clean & Clean?..-> Moc děkuji za rady.Hezký zbytek večera :)

Moc děkuji za rady všem :) Určitě v tom Schleckeru vyzkouším pár stínu na oči :) .. Mám modro zelené oči takže vyzkouším i dvojité ,dám si zelenou i modrou trošku to posmíchám :P Ale zas nebudu přehánět ať potom můžu na ulici =D.. A na ty pupínky jsem se rozhodla použít od Garnieru tu kuličku :) Věci od Garnieru mi sedí.. :) Děkuji :)

Odpovědi správkyň témat

  • Co se týče líčení, záleží určitě i na barvě očí a na líčení samotném určitě také záleží, aby to bylo hezké a nebylo to takové laciné a jednolité, používají se minimálně 2 barvičky, které k sobě samozřejmě ladí, jestli chceš vědět víc, určitě ti poradím :) co se týče značek, to ti neporadím, protože používám jednu dražší, ale s barvičkama a jak na to ti poradím snadno:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na pupínky Garnier. Je super, ale není nejlevnější. V každym případě se o pleť musíš starat. Ráno i večer. Je dobrý mít pleťovou vodu, něco na čištění (třeba http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/797118/797118_l.jpg , ale to si vybereš, mají toho hodně) a něco extra na ty pupínky (třeba tohle http://nd04.jxs.cz/792/327/54c60fd2ad_76713300_o2.jpg , ta kulička co vyrábějí se mi moc neosvědčila)
    Kosmerickou značku bych ti doporučila asi Essence, ale ne všude ji prodávají. Když najdeš Rossmanna, najdeš i Essence :)

  • Verousek894.11.2011 20:48

    Já používám 2-3x týdně na čištění pleti masku od garnier pure active 3v1. Na zamaskování pupínků při líčení se používá korektor a zafixovat pudrem. Černé linky jsou dost tvrdé přes den, obzvlášť pro mladé holky :) Pokud chceš zvýraznit oči, tak nějaké stíny a řasenka. Na rty lesk. Já používám stíny od vevay a teď jsem si kupovala stíny od astor, na které jsem měla slevový kupon (kupovala jsem je za 75kč).

  • Na pleť můžu doporučit gomáž z Yves Rocher. Mám tu nejhrubš a stačí ji použít 2x týdně. 50 ml tě vyjde asi na 70 Kč, ale mám jednu lahvičku už 3 měsíce. Levné stíny jsou i Miss sporty, mají velký výběr tak se zkus mrknout ;)

  • Já mám pealing nivea a je super, není moc drahý.... nejlepší je teda podle mě neutrogena, ale ta je trošičku dražší. Ale podle mě to chce zkoušet, někdo si garnier chválí, ale já jsem musela všechno vyhodit, protože mi to bud nepomahalo, nebo jsem měla vyrážku, fleky a přecitlivělou plet. Clean and Clear je také dobrá značka;) Stíny od miss sporty, nebo z avonu jsou super a levné ;)

  • Na pupínky také doporučuji Garnier, klidně i ten roll-on, protože mně to fakt pomáhá a pupínek se ztratí. :)
    Oční stíny jsou levné a dobré od Essence (najdeš je v drogerii Rossman, Schlecker, stojí kolem 40,-, sama jich mám spoustu :D), ty stíny mají asi nejlepší - lesk mě na rtech pálil, řasenka mi dělala žmolky, laky si kupuji ráda, ale škoda, že hodně brzy jako by "houstnou", tak už se pak špatně nanášejí, tužku jsem měla nějakou kajalovou, ta se mi rozpíjela.. No mám toho hodně vyzkoušeného. ;) Korektor je fajn od Essence takový trojbarevný (krásně zakryje kruhy pod očima :), nebo od Miss Sporty mají přímo pro problematickou pleť (korektor, make-up, pudr - vše za přijatelnou cenu :), ale make-up mi moc nesvědčil, zdál se mi nepřirozený, takže jsem investovala trochu více a vyplatilo se. Jinak mám teď krásnou paletku stínu od značky New York Color a jsem strašně spokojená, mám i korektor, tak zkusím vyzkoušet ještě i něco jiného (http://code-of-fashion.blogspot.com/2011/02/kosmetika-new-york-color.html - ale je jen v Rossmanovi).

  • Souhlasím s holka,a má sestra je v Tvém věku a také používá roll-on od Garnieru, je tam i nějaká příměs jakoby makeupu, takže ten pupínek v podstatě zamaluješ a zároveň to na něj působí. A s těmi očními stíny, tak používám jen řasenku a sem tam nějaké ty stíny, maluj se tak, jak se Ti to líbí, nehleď na ostatní ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist