Kontrola u jiného doktora

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394241 26.2.2019 13:12

Zdravím, mám dotaz ohledně možnosti nechat se zkontrolovat jiným doktorem. Jde o to, že jsem dnes byla u gynekologa ohledně potvrzení těhu. Což mi těhu, potvrdil, ale nebylo vidět srdíčko. Doktor mi tvrdil, že jsem 9tt podle velikosti váčku a poslední MS, ale že srdíčko nevidí. Že ale není nic ztraceno a mám přijít příští týden. Jenomže podle mých výpočtů dle ovu (vím že byla 27.1.) bych měla být teprve 6+2tt. Tak bych ráda ještě získala názor někoho dalšího, jestli můžu být v klidu nebo se mam spíš obávat...(zatím mám docela nervy z toho, co mi řekl doktor). Proto se chci zeptat, jestli je nějaká možnost, že by mě zkontroloval jiný gynekolog, třeba bych si to i zaplatila, popř. jestli to lze, jak a kde si to mám domluvit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik26.2.2019 14:26

    Ahoj, byla bych v klidu. Dle ovulace je na srdíčko ještě brzy. Vajíčko se zahnizďuje klidně až 10 dní. Vyčkej na další prohlídku. Hlavně buď v klidu a nestresuj se.

  • Pokud se opravdu chceš ujistit, najdi si nwjakeho doktora ve svem meste -v okoli a zavolej mu v ordinacnich hodinach. Versinou s nimi nebyva prpblem se domluvit (ja se takhle domlouvala v tehu s jinym gynekologem, neb mu dr sice delal ultrazvuky, ale nikdy mi nechtel dat fotku-z povercivosti).
    Navic tehotenstvi se pocita podle posledni MS:-)
    Drzim palce

  • KatieD26.2.2019 18:32

    Ahoj, zažila jsem něco podobného, prázdný gestační váček. Doktor mě posílal na revizi a já se nechtěla vzdát poslední naděje, tak jsem obvolala pár gynekologu. Pouze jeden mě vzal a prohlédl za poplatek 400 Kč. Bohužel to nedopadlo, revize se konala. Přeji hodně štěstí.

  • buccaneerka226.2.2019 21:12

    Já jsem po porodu chtěla názor jiného doktora, normálně jsem mu napsala, objednala se, přišla, vyšetřil mě a rozloučili jsme se. Nic jsem neplatila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist