Koncert v 40tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #228729 19.10.2017 15:31

Holky jsem 40+1 v sobotu je u nas ve meste koncert me oblíbené skupiny. Když do te doby neporodim tak bych chtela jit. Treba bych tam mimco konečně "vyklepala" :-) manžel je ale zásadně proti. Pry kvůli ramusu a hlasité hudbe si mysli ze to neni dobrý nápad... tohle me nenapadlo. Myslíte ze to může byt takový problém....?? Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky pridavam zkusenost, kamaradka, který jsem sla za svedka mela rozlucku se svobodou. Byla jsem cca 4 měsíc, rikala jsem si,jak akorat nebudu pit a jinak to bude o.k., Hlasita hudba a vibrace mi teda vubec nedelali dobře, ze jsem to fakt i brzo zabalila. Kamaradce takhle nedelalo dobre ani kino. Pokud neni listek kdo vi jak drahej,sla bych to zkusit ;-) prinejhorsim pujdes za chvili domu :-)

  • terryk19.10.2017 16:03

    Asi to nedám jednoznačnou odpověď, ale jen zkušenost. Byla jsem v sedmém měsíci na muzikálu, takže hluku taky celkem dost. A už bych asi podruhý nešla. Miminko

  • Já byla týden před termínem na hodech, dechovka a dost nahlas. Malýmu to nevadilo. Ted jak slyší dechovku, tak tančí :-) Ale švagrová byla tak měsíc před porodem na venkovním koncertu a musela hned odejít, na ostatní čekala kdesi v autě s polštářem na břichu. Malej hodně kopal a jí se udělalo špatně.

  • Jak vidíš názory jsou různé. Každá z nás je jiná a každá prožívá jinak i své těhotenství a stejně tak jsou jiná i miminka. Moje mamka třeba ještě 6 hodin před porodem tancovala v bytě, v 9 měsíci, a to v 1+1 přímo před repráky které byly téměř na maximum a od prvního kopnutí prý mě jako mimino poskakování a hlasitá hudba uklidňovaly. Na druhou stranu je fakt, že od mala miluju koncerty, ale teď jsem nemocná mám vleklé problémy s břichem a během nich zažívám různé fáze a v jedné té horší jsem odjela na koncert za příšernou sumu a vydržela jsem až do konce jen kvůli těm penězům, ale je pravda, že se mi tam v jednu chvíli udělalo z těch vibrací tak zle protože střeva to nesnesla, že jsem si musela jít lehnout až k šatnám na beton a chvíli jen tak ležet a správně dýchat, pak prášky trochu to rozchodit a mohla jsem zpět, ale už jsem jen seděla velmi daleko od podia a musela jsem sedět, stát bych nevydržela. Takže to není jen o těhotenství. Prostě pokud tě lístek nevyjde na 3000 jako tenkrát mě, tak bych to klidně zkusila jestli se na to cítíš. ;-) Ale určitě si pohlídat, aby byl někdo s tebou kdo o tobě ví i o tvém stavu a v případě nutnosti tam ihned vyhledá pomoc a postará se o tebe. ;-)

  • dzusinka20.10.2017 9:16

    Jak pisou holky,zkusila bych a odesla v pripade nouze. Me dcera v takovych situacich taky hodne kopala.

  • Nešla bych....i jako netěhotné mi to někdy nedělá dobře. On si dneska na mistra zvukaře hraje každej neumětel co umí otáček knoflíky a pak je rezonace taková, že má člověk pocit, že mu to urve vnitřnosti. Takže za mne ne-e.

  • My do kapely nástroje kupujeme nejčastěji u https://www.topmuzika.cz. Protože právě tam si srovnáme všechny vyhledávače přes hudební e-shopy a vezmeme podle nejlepšího hodnocení. U muziky se nám šetřit nechce. Právě z hudebních nástrojů se snažíme vytěžit maximum aby naše songy předávaly poselství pro další generace. To s kytaru z ebay asi neuděláte. A kdyby… hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist