Komplikovaný "vztah"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #432145 6.9.2022 19:07

Zdravím, chtěla bych poprosit o radu.

Měla jsem komplikovaný "vztah" (nespali jsme spolu, ale bylo to víc než kolegové) se starším mužem. Strašne dlouho jsme si k sobě hledali cestu, pak bylo všechno super, byli jsme na sebe vážně napojení, bavili se o privátních věcech (co si o nás mysleli ostatní radši nedomýšlím), ale pak se to všechno podělalo-podrazil mě.
Vždycky mi dlouho trvá, než si někoho pustím k tělu, ale pak dám do vztahu všechno a zrada asi o to víc bolí.
Prakticky už nejsme v kontaktu, ale vždy po určité době (cca. vždycky po půl roce), když už jsem v pohodě a nemyslím na něj, se prostě znovu objeví nějakým způsobem v mým životě a mě se zase vrátí, všechny dobré i špatné vzpomínky a jak se to všechno zkazilo. Je to takový stav, že rozumem vím, že bych zpátky do "vztahu" nechtěla, ale srdcem mi moc chybí a chtěla bych zpátky do toho hezkého času nebo prostě jen k němu (za každou cenu- i když vím, že by mě později znovu zničil). Asi jsem úplná blbka.
Vlastně ani nevím, jak by náš vztah mohl pokračovat, protože už tehdy jsme balancovali na velmi tenkém ledu- byli jsme pomalu jak "manželé po 30 letech". Buď bysme asi skončili spolu nebo se znovu málem zabili.

Mám pocit, že čas moc nepomáhá, znali jsme se 7 let, pak to krachlo a od té doby už uplynul rok a půl (s tím, že se mi v životě vždycky časem objeví).

Co bych s tím měla udělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Důležité je si uvědomit proč to skončilo, chtěli jste to oba takhle? A jak je na tom on, zajímá se o tebe nebo sejde z očí, sejde z mysli?

  • Francy7.9.2022 8:45

    V první řadě bych mu odpustila. Odpouštíte kvůli sobě, ne někomu jinému, aby se lépe dýchalo vám. A teprve až skutečně odpustíte a necháte odejít to špatné, tak se s tím můžete smířit a začít znovu. Nevracela bych se k tomu a hleděla dál :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist