Kolikrát do týdne ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61207 9.3.2012 15:19

Ahoj womezonky. Chtěla jsem se Vás zeptat, jak často se milujete? Já na to poslední asi půl rok nemám náladu, jsem za celý den utahaná , dvě děti a práce, tak jsem ráda, když večer ulehnu. Snažím se mu vyhovět, mám ho ráda, tak aspoň ob den, ale on si myslí, že je to málo. Co si o tom myslíte, je opravdu 3-4x za týden málo? Děkuji za Váš názor.

Jsme spolu již 18 let, myslela jsem si, že by ho ta věčná chutˇna sex mohla časem přejít. Když jsme se snažili o miminko, tak jsem byla ráda, podařilo se nám to až po 8. letech a pak za rok přišlo druhé. Jsem spokojená, máme se všichni rádi, ale ten SEX!!!

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak to by měl být rád, že bys to zvládla i 1krát do týdne, měla bys mu to nějak vysvětlit. Je na nic se k tomu přemáhat, to se ti pak akorád sex zhnusí úplně a možná proto na něj ani nemáš takovou chuť, když víš že "musíš" jen proto aby byl on spokojenej, mysli trochu na sebe;-)

  • 3x-4x týdně málo??? tééééda já jsem zatím bezdětná,ale to je i na mě dost :D To my to s přítelem zvládáme tak 3x-4x měsíčně,někdy ani to ne :D Takže málo to rozhodně není!

  • 3-4x týdně při práci a dvou malých dětech málo? Partner bude mít asi větší apetit, nebo je málo vyčerpaný, no. U nás to už předtím, než jsme měli dítě a oba jsme pracovali, bylo tak 2-3x týdně, a to tedy ještě spíš o víkendu. Tou dobou jsme spolu byli už víc než 7 let, v prvních letech to samozřejmě bylo intenzivnější. :) Teď je to taky tak 2-3x týdně. Takže v podstatě ještě míň než u vás, ale naštěstí si v tomto vyhovujeme.

  • Ahoj my máme dvě děti syn 6 a dcerka 1.Syn zájmové kroužky dcerka batole,já o milování zájem mám manžel ne.Moc se mu nedivím dělá každý den 12 i o víkendu,chodí domu jen spát.Od začátku roku jsme se milovali jen 5x.Je unavený z práce tak tě chápu a jsem na tvé straně.Práce a únava dělají své.

  • Já jsem mladičká (je mi 18), takže by se dalo říct, že i sexuálně náruživá. :D Můj přítel má skoro 20 a taky by souložil pořád, ale protože spolu nebydlíme a nevídáme se každý den, tak to prostě nejde. :) Když už jsme spolu, tak spolu spíme třeba 2-3x za sebou, ale vídáme se tak 3x do týdne.. :)) Bohužel, taky nám to musí stačit... 3-4x týdně, jak píšeš, mi přijde úplně akorát. :)

  • Tak mně to teda obden přijde hodně, málo rozhodně ne :D My poslední dobou tak 2x týdně.

  • Ahoj, tak my máme půlroční miminko, kterému rostou zoubky, trpí na prdíky a tak v noci často vstávám a i někdy manžel, když už nemůžu, takže nějaké chutě na sex u mě moc nejsou. TAk jsme rádi, když to zvládneme jednou týdně, doufám, že se to zlepší, manžel by taky radši častěji, ale vidí, jak jsem unavená. Říkal, že s druhým dítětem si dá načas, aby si to užil.

  • My se milujeme snad denně, minimálně 4x do týdne a to to většinou není jen šup šup a spát :) několikrát za sebou a dlououuho, ale já byla ...jak můj muž říká náruživá...vždycky. Už nás to baví jedenáct let, ale nemáme děti, takže můžeme kdy chceme a nejsme utahaní. Ted čekáme dvojčátka, takže naše bilance rapidně klesne, s manželem jsem si o tom promluvila už ted a chápe to. Myslím si, že jsi dobrá že to zvládáš ob den, to si ten tvůj teda nemá na co stěžovat ;) Promluv si s ním o tom, snad pochopí, že jsi utahaná a nemáš vždycky chut?! Nespi s ním, když sama nechceš, akorát si to znechutíš.

  • ja uz nejak nemam naladu ani chut skoro 3 roky ( od doby co se narodila dcera), ale ted pred nedavnem jsme se spolecne rozhodli poridit dceri sourozence takze se opravdu premaham,merim BT,kontroluju hlen a cipek a snazime se v dobe kdy si myslim ze by mohla byt ovu,jinak by mi to bohate stacilo klidne i 1x za mesic

  • Ahoj, tak my jsme spolu s přítelem necelých 14 let, takže u nás už to takové vzrůšo není, ale tak 2x týdně asi... ale někdy je třeba období, kdy na to nemáme chuť ani jeden, říkáme si to narovinu.. - než se přemáhat a dělat to z povinnosti, to raději vůbec.. Největší "půst" jsme měli, když jsem byla těhule, to jsem neměla chuť skoro 6 měsíců :-D

  • tý jo, tak to klobouk dolů, když to zvládáš obden i když nemáš chuť..my se na tom s manželem vždycky prostě nějak shodneme..někdy ani jednou za týden, někdy každý den..ale většinou to vychází tak 2x do týdne..pokud není vůbec chuť ani nálada, tak se do ničeho nenutíme a pokud má jeden chuť a druhý ne, ale chce mu vyhovět, tak to uděláme a většinou to dopadne, že se to líbí oběma :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist