Kolik se dá zhubnout za 14 dní?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395716 19.11.2018 15:30

Kolik zhubnu kg, když nebudu dva týdny nic jíst a pít jen vodu? Prosím, řeči typu, že jsou hladovky špatný si nechte, mě tohle jen zajímá:)

  • 19.11.2018 17:22:49 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka19.11.2018 15:36

    No rekla bych tak 4 kila vody a svalů.. plus vlasy, nehty, pevna kůže a trošku zdraví.. a vlastne jeste plus jojoefekt..

  • trinetka19.11.2018 18:34

    z těma informacema cos o sobě dala ti to nemůže nikdo ani zkusit předpovědět. Já třeba byla 14 dní jen o čaji v nemocnici a sundala sem pouze 7kg a to jsem měla 100kg! Podle tělesné konstituce ti tak akorát zmizí svaly, jakmile začneš jíst okamžitě nabereš o mnoho víc než sjelo, protože se tělo lekne a začne ukládat veškeré tuky..

  • Já za 5 dní půstu jen na vodě schodila 3kg. První dny to bylo za den cca 1kg, pak se metabolismus velmi spomalil a pád váhy se prakticky zastavil, nevím, jak to pokračuje, déle jsem to fyzicky nedala (nemohla jsem se od fyzické stránky života odprosti), ač psychické stavy byly euforické a bylo mi velmi dobře. Známá po dobu půstu zhubla opravdu viditelně, vydržela to dlouho, mohla taky jen meditovat, ale pak se samozřejmě velmi rychle vraátila do původní formy. Držela jsem takových půstů více, experimentovala jsem, ale ač jsem nikdy nedržela žádné diety, tak tímto jsem si tak metabolismus pochroumala, že trvalo dost dlouho dát to pak do pořádku. Také jsem po půstech měla velký problém k návratu k jídlu, aneb nejíst nic není pro mě problém problém, ale jíst jen omezeně, to pro mě problém je, jsem příliš slabá, aneb se sebemenším soustem se objevuje chuť i hlad. Od té doby dodržuji raději jen přirozené půldenní půsty (během spánku) + samozřejmě, když si půst vyžádá nemoc.

  • Tak pokud máš taky silnou vůli tak se neptej a skus to ne? Já bych skolabovala po pár hodinách 😁

  • zakewka19.11.2018 17:16

    Po 7 dnech jen na vode a kapackach jsem mela dole 8 kilo. Ale bylo to jsem lezela v nemocnici se zanetem na tenkem strevu. Ex lecil 14 denni hladovkou urcite zdr. Problemy a pomohlo mu to, ale navrat k normalni strave pak trva cca mesic. Bylo to, ale pod dozorem dr. Shodil 14 kilo. Ale pro telo to neni zadna velka vyhra. Ani u jednoho neslo o vahu. Osobne bych se do toho nepustila ani za nic.

  • Nebudes na tom zdravotně dobře a hlavne usnes i ve stoje telo bude zeslable... Kor ted v zime imunita nulova.. :-D

  • Tipuji tak 6 kg, ale jen vody a svalů. Tělo se hodí do úsporného režimu, takže se dostaví únava a podrážděnost. Začnou se lámat nehty a vypadávat vlasy, nedostatek vitamínů a živin se podepíše také na pleti. Jakmile začneš jíst, tak to máš během týdne zpět, tělo okamžitě začne veškeré zásoby ukládat, protože se bude zásobovat pro případ dalšího hladovění. Stejně tak nejsou vhodné diety, já držela dietu před svatbou a jakmile jsem najela na normální jídelníček, mám ještě o 2 kg víc, než před dietou a to už léta nejím mastné, protože ho špatně trávím a téměř nejím pečivo. Pro zdravé hubnutí bez jojo efektu se doporučuje celková úprava jídelníčku, hlavně jíst nejlépe 5x denně menší porce a samozřejmě pohyb. Podle lékařů není vhodné hubnout více, než cca 1kg týdně, samozřejmě se to netýká morbidně obézních lidí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist