Kojící podprsenka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #369594 18.4.2017 15:30

Holky,nemáte nějaký tip na dobrou kojící podprsenku? Nosím pořád ty sportovní lambady,je to krásně pohodlný,ale na ven nic moc..no prostě to nevypadá dobře,prsa nejsou pevný a je vidět,že mám prsní vložky..A protože se s miminkem moc nikam nedostanu,a i kdyby jo,moc se mi lítat po obchodech nechce,ráda bych si vybrala nějakou přes net. Aby dobře držela prsa,byla pohodlná,neklouzaly se ramínka a aby v ní neměly prsa různé patvary,třeba do špičky nebo tak. Může být klidně i vyztužená,víc nebo míň,to je jedno,hlavně ať je pohodlná a dobře vypadá. A asi s kosticema,ať dobře drží. A taky aby nestála moc...máte někdo tipy? :)

Děkuju všem za tipy :) bude to těžké vybrat :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • upřímně - já abych na svoje trojky něco koupila, běžně oblítám 6 obchodů a nakonec zjistím, že na ně sedí vždy jen to nejdražší nebo nic...
    přes net bych nemohla objednávat :(

  • sisterrys18.4.2017 15:51

    Vzhledem k tomu, že na svoje prsa podprsenku v obchodě neseženu, tak musím nakupovat přes net. Po porodu jsem měla velikost 75H. Na doporučení kamarádky jsem si pořídila podprsenku Anita s kosticema bez výztuže. Ze začátku mi moc neseděla, asi bych bývala potřebovala větší košíčky, ale jakmile prsa trochu splaskla a podprsenka se trochu vytáhla, tak super. Bohužel je dražší. Levné jsem měla do porodnice a teda nedá se to srovnávat.

  • kvalitní a aby nestála moc? no to se bude těžko shánět...halt podprsenka co dobře sedí, materiál něco vydrží není za stovku :-( Já jsem byla spokojená s podprsenkami z Marks Spencer a jednu jsem si taky kupovala v klasickém obchodě s prádlem, ta byla úplně nejlepší, měla regulovatelný obvod i velikost košíčků, ale stála okolo 800 Kc

  • Zdeherda18.4.2017 16:28

    Pohodlnejsi nez podprsenka mi byly kojici natelniky. Kdyz kojis venku jen zvednes tricko, odepnes prso a netahne ti na zada. Ja mam znacku Carriwell. Je z pruzneho materialu, pohodlna a prsa taky dobre drzi. Mohu doporucit.

  • 11misicka18.4.2017 16:44

    Casto mivaj v Lidlu, ale netusim jake. ja si kupovala na Astratexu, zrovna byla i akce -20% a doprava zdarma, tak me vysla cca na 300, maji siroky výběr

  • Kupovala jsem kdysi v Lidlu, vyztužená, vypadala jak norm.podprsenka, nosila jsem ji ještě dlouho, když už jsem ani nekojila a cena taky super.

  • Laurisska5.9.2022 13:10

    Já teď momentálně nosím absorpční podprsenku od perties a ty mají teda neskutečnou absorpci. Když jsem si spočítala na kolik mě vyšly prsní vložky, tak pro mě bylo lepší si koupit dvě tady ty absorpční podprsenky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist